- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да й пиша?
Здравейте, пише ви 15 годишно момче с малък опит с момичетата. Нека първо ви разкажа историята. Това лято ходих на море с майка си, която беше довела с нас и една нейна колежка, а тя пък да вземе да доведе дъщеря си. Още като я видях ми светнаха очичките, после разбрах, че тя е с 3 години по малка от мен, а това хич не и личеше. Но аз си казах какво пък, 3 години разлика не е много, но не вярвах, че нещата ще се развият по този начин. След един ден си казах „да не съм луд, какво ще правя с нея - ние нямаме никакви общи интереси, поне доколкото знам“ и някак си забравих за първоначалното си мислене към нея. По време на почивката не можахме да останем само двамата да си поговорим и т.н. - дъртите бяха винаги около, ако не едната, то другата и аз си казах и без това не е възможно нещо да се случи между нас, няма к'во да се натягам на момичето. Но към края на почивката започнах много да хлътвам по нея, а тя като че ли не ми обръщаше внимание и си играеше с малкия ми брат. Всеки ден си казвах днес ще я заговоря, но всеки път запецвах и нямаше какво да и кажа. И така, почивката свърши, аз се прибрах в родния град, а тя обикаля страната със семейството си. По едно време не издържах и и писах във фб здравей, питах я как е и какво прави и докато писах видях, че тя е излязла извън линия. Казах си, че като влезе ще го seen-е и дал господ ще ми даде отговор и ще започнем да си пишем и т.н. , но до ден днешен тя не е seen-ала съобщенията ми и това ме обърква.. доста. И сега се питам какво да й пиша и кога - като се върне в града или още сега. Моля ви, дайте някакви съвети. ;( Благодаря предварително.
Последно редактирано от Multikillerrr : 09-01-2014 на 15:37
Малък си за нея, те 12 годишните си падат по 20 и нагоре.
Нищо-не ти е отговорила, не ти е обръщала внимание, т.е не е заинтересована.
Все си мисля, че отначало тя се пробваше да завърже разговор, но аз съм я отблъснал с „безразличието“ си и сам съм си преебал шанса. :@ кофти
Щом не съм го споменал, значи не съм го сметнал за важно, но щом държиш да знаеш ще ти кажа. Първо, като се разхождахме тя се буташе в мен и ми се извиняваше и след като се извини се гледаме в продължение на 7-8 секунди, които сякаш траят цяла вечност и все ще се намери някой идиот който да мине между нас или нещо такова, после докато седяхме в едно капанче ме риташе уж без да иска и се повтаряше същото. Знам, че си казваш, че това не е нищо, но като се случи 4-5 пъти те кара да се замислиш. Ето, виждаш ли защо не го споменах.![]()
Последно редактирано от Multikillerrr : 09-01-2014 на 17:40
Или просто има проблем с координацията на движинията.....Няма интерес към теб, колкото по-лесно го разбереш, ще е по-леко за теб.
защо мислиш че ще е тъпо ?
просто я попитай дали иска да излезете някаде толкова ли е трудно ? и каквото стане стане
Ami I az sym bila ot stranata na momicheto.Vednyj se okazah na pochivka s edno momche, po golqmo ot men s tri god.Momcheto me haresvashe no I nego go beshe sram da si kaje...Ta misylta mi e:Kogato se vyrne( shtom maikite vi sa kolejki sys sigurnost shte se vidite) I napravi nqkakyv namek che q haresvash, naprimer I napravi kompliment...taka tq shte se zaintriguva (povqrvai mi momichetata sme taka:shtom nqkoi haresva nas I nie zaintriguvame ) sled tova I pishi pak vyv feisa che q haresvash...no ne direktno. Pishi I zdr, posle si govorete na tema gadjeta I nakraq pak I napravi kompliment I I kaji che q haresvash...
Dano sym pomognala![]()
Мерси много мацка, ще използвам наученото. Дано само ти да не си това момиче за което говоря и да стане неловко.![]()
Ти за една седмица на живо не си могъл да намериш тема за разговор, пък сега по чата се чудиш какво да и пишеш. Каквото и да и пешеш е без значение. Вече със сигурност е загубила интерес към теб.