- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помощ, той ме блокира!
Здравейте момичета и момчета, от 1 месец харесвам момче , което е на 13, а аз съм на 11 год. - както и да е.... станахме гаджета, но проблемът е, че той не иска да знае никой , затова че сме гаджета, защото всеки щял да го пита "ама ти наистина ли харесваш нея, ама наистина ли?" и така.... разбирам го ! Гаджета сме от 3 седмици, а се познаваме от 1 - н месец!... Имах го във фейсбук докато не ме блокира, защото си писахме , писахме си , обичам те, така нататък - но един ден аз започнах да го питам дали си отиваме като двойка, но той НЕ ОТГОВАРЯШЕ АПСОЛЮТНО НИЩО! писах ме въпросителни на чата във фейсбук, но той не ми отговаряше - и НАКРАЯ МЕ БЛОКНА! \той и преди го е правил, но ме е отблокирвал същия ден, а сега - НЕ\ ПОМОЩ? Какво да направя?......
вероятно те обича
dimitar,., темата пак ли е пързалка?![]()
Мислиш ли наистина ЧЕ МЕ ОБИЧА СЛЕД КАТО ОЩЕ СЪМ БЛОКИРАНА?
не напълно СЕРИРОЗНО ГОВОРЯ
Мислиш ли наистина ЧЕ МЕ ОБИЧА СЛЕД КАТО ОЩЕ СЪМ БЛОКИРАНА
Не знам, връзката ви изглежда сериозна.
кАК ТАКА "СЕРИОЗНА" , той ме е блокирал, сега съм блокирана?
Влез му във фейсбука и се отблокирай сама. Нали сега е модерно гаджетата да си знаят паролите ..
ми аз от личен опит мога да кажа,че като бях на 11 години гледах наруто, играх народна топка, излизахх с приятели и си разказвахме историйки <3 :Д сореее не с ъм се забърквала в люБоВнИ ДраМи на 11............ ЛААЛЛАЛА
Наистина ли не можеш да се досетиш какво значи нежелание да сподели че сте във връзка и блокиране във фейсбук... множество пъти при това явно...
Тука вече има толкова много теми със заглавие "ПОМОЩ", че се чувствам като бърза помощ.
Много е забавно как някой си пуска тема, логва се с друг акаунт и си отговаря.
ох.. най-якото е, че имам една такава приятелка със същите дълбоки проблеми.. лошото е, че не е на 11... силно се надявам да си трол