- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли съм?
Бременна ли съм?Знам , че ви е писнало да слушате и отговаряте на тези въпроси, но моля за съдействие.
1.правихме го с презерватив
2.не се е късал
3.беше един ден след края на менструацията(3 пъти)
4.имам 90% от симптомите на бременност
Моляяя!!!
Възможно ли е да съм бременна
Бременна си, да.
Кои симптоми на бременност имаш и кои ти липсват?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
По-голяма е вероятността извънземните да кацнат в задния ми двор, аз да ги наругая и те да напуснат обидени.
Ти как мислиш?Щом не се е скъсал значи си бременна,а ако се скъса значи,че не си бременна по твоята логика.![]()
Това,че имаш 90% симптомите на бременност не значи,че ти си бременна.Верно помисли малко и сама ще си отговориш на въпроса.
Ако ли не отиди на гинеколог може да имаш друго заболяване,с което да имаш симптомите на бременност.Всичко е възможно.
The reality is false,dreams are real. https://www.facebook.com/hristina.slavchova
Ако искате вече да сътворя онлайн видеозон и да ви казвам с колко сте бременни.
Бременна си като котка в разгонен период.
Пътя, чантата и към родилното.
Симптомите са от психиката. Ако повръщаш, отпаднало ти е и нищо не ти се яде не е от това има летен вирус, който и аз го изкарах преди месец.
симптоми... симптоми....симптоми.....
1. рано сутрин ти се спи и ти се пишка
2. като ходиш стъпваш
3. имаш поне една вежда
4. задъхваш се ако тичаш много бързо
5. сърцето ти тупти
6. използваш онова между краката си за минимум две неща
7. знаеш, че щъркелите носят бебета само през пролетта; зимата ги носи някой друг
8. си на възраст между 13 и 20
ако покриваш 5 от изброените вероятността да си бременна е много малка. ако покриваш повече от 5 и има и други....то отиди на уролог и ако той не ти помогне потърси андролог. вече ако и той не ти свърши работа потърси помощ от неврохирург или психиатър (не психолог!)
успех
^^ Е, не мога...
Със сигурност си бременна след секса с презерватив, който си правила,когато най-вероятно не си била в уволация !!! Простооо .. бягай до най-близкия супермаркет да се запасяваш с памперси и бебешки дрешки ! : )
не си бременна, малоумна си.
Welcome to the Jungle...
Със сигурност.
От презерватива си бременна.
Миличка, чувала ли си, че ПМС и симптомите при бременност са сходни? Ако не си, вече си чувала.