- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- a.c.a.b.
ТЪПИ ПРАСЕТА!!!
е тва е "родната" полиция в масовата си част) добре дошли в абсурдистан - на паркинг, който е ничия собственост и е забутан в края на гето Дружба редовно там се събират дилъри, наркоманчета и всякакви съмнителни типове да въртят сделки.. но когато един баща отиде с двете си дъщери там в 12 часа на обяд за да ги учи да карат кола, без да пречат и застрашават никой, видиш ли веднага ще се появи патрулка, съставена от две прасета, които съвсем случайно ще се явят съвестни пазители на реда и закона и ще направят проблем на момичетата и баща им, че видиш ли било адски опасно да се шофира тук и ще искат малко "кинти" като "предупреждение", щото видиш ли е обяд и явно прасенцата са огладнели и се чудят от кой да си измуфтят обяда.. живи и здрави да са и да им е сладко с 20те лева, дето ни взеха
)
*трябваше да се оплача някъде, ще ме зарадвате, ако ги нахраните и вие или разкажете някви такива случки :3*
нашата кола пък е с чешки номер
тръгнали сме към вазовата пътека
явно на хората им беше скучно на пътя,спряха ни за фалшиви номера
100 часа ни загубиха в празни приказки да ни обесняват как в германия номерата си оставали за теб
ахахахахах
толкова да са прости милите, чак жал ми става
те трябва да карат с идиотски номер, на който да им пише IQ-то
Продължава лудата надпревара между полицаи, военни и сотаджии за титлата вечни лидери в простотията.
Welcome to the Jungle...
Аз заради подобни простотии нямам намерение да си вадя книжка. Колкото и брилянтен шофьор да си, все ще намерят за какво да ти тупнат глоба ...
(y)
то и аз надали ще вадя книжка, бутала ме е два пъти кола, веднъж на пешеходна пътека, тогава полицаите никви ги нямаше разбира сено сега по дяволите бяхме на забутан паркинг, след който има полянка и трамвайна линия и бяхме наредили 84389 бутилки за S-ки, успоредно паркиране и тн и тъпите куки се появиха като първите герои, които едва ли не ще спасят цялото население на дружба от тази така опасна шофьорка сестра ми :ддддддддддддддддд
Че ти си в нарушение, ако стане нещо, нали пак ще цвилите по форумите, че не си вършат работата. Swallow it.
n00bs
омг знаех си, не те е срам
якуза, какво да стане бе човек? бяхме на един малък паркинг, заграден отвсякъде с полянки, най-много някой от тия дилърите и странните типове дето се навъртат там да бяха дошли и да ни направят нещо.. явно е незаконно да се кара кола на такова място окей, ама нито знаци забраняващи има, нито нищо, не сме първите, нито последните, които го използват като полигон за каране тва... яд ме е, че тъпите куки няма да се сетят да дойдат, когато има 2 бмв-та, които си разменят съмнителни пликове и да ги проверят, ми седнали да идват в 12 на обяд и да правят проблеми на най-обикновени хорица, че и преспокойно след като си измуфтиха 20кинта се изнесоха сигурно да си тъпчат дебелите задници някъде
ама баща ти не е инструктор, а ти не си в учебна кола, дай тогава да караш на магистралата, видиш ли баща ти е в колата, учи те да караш
n00bs
за толкова проста ли ме смяташ![]()
никога не бих тръгнала и съм против такива изцепки на хора, които карат без книжки
плюс тва не карах аз, а сестра ми, която в америка си взе книжката наскоро и сега просто се упражняваше
все тая, досега не бях съгласна с цялата тая нагласа acab, прасета и тн., ама се убедих просто с очите си.. бяха супер наглите, охранени с шкембета прасета, дано се задавят с тия пари
Някъде до Пловдив съм чувал, че има специално място, на което да се учат първите стъпки на шофирането. Един приятел записа курс без да знае как се пали колата, и инструкторът го направи сандър, че не знаел елементарни неща. Нормално е първо баща/брат да те научи на основното.
ти между другото си мислиш, че се майтапя ли? живея в дружба и ви видях и просто съм кофти човек
нямаш право да караш без книжка никъде, а сестра ти като има книжка в Америка тука никой не го боли фара
в някоя държави можеш да изкараш книжка и на 14, айде да се преселят тук и да ме подмиват 14-годишни с колички
в америка вземат на 16, така че това не е валидно тук
n00bs
тва дето насето го каза ми напомни за breaking bad как уолтър учеше сина си да кара кола
а той тоя син недъгав отвсякъде
както и да е
Обади се на 112 и след 10-15мин ще им пръснат седянката на наркотата, поне седмица няма да ги виждаш. В София надали има и 40 патрулни коли на смяна, тъй че е слабо вероятно да обхождат всички затънтени места, които са сборище на "кафяви",
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater
изгледай това ште ти стане по-добре
и се омъжи за мен после
Последно редактирано от pac0line : 08-17-2014 на 22:26
Да, когато някви патрулки се отзоват на повикване за някви наркоманчета на квартална поста, дето нямат 10 лв в джоба да ги купят, а могат единствено да ги почерпят някъв качак, ми се обади![]()
кога викаш ще ни е сватбата? :*
защо е нужно аз да звъня на тия прасета за да дойдат когато им е времето и да проверят подозрителнтие типове, не им ли е тва работата принципно на тия патрулки? а не да ми идват в 12 на обяд и да муфтят пари за обяд от баща ми задето видиш ли не е позволил на дъщеря си да кара директно на улицата, където може да стане няква беля, ми я завел на забутан паркинг, който принадлежи точно на никой..
деа и тъпите прасчовци
абе и на тях не им е лесно с мозъчните фукнции
поддържат съществуването си
сериозно ли смяташ че не знаят къде и кой да фанат
или ги мързи или са партия