- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- a.c.a.b.
за малките градове е вярно, но Пловдив, ако е малък град не знам какво си мислиш, че е по селата
София е най-гадния град, а на борисовата и паметника е събор на мазни метали и тежки наркомани (особено на паметника, щото борисовата е много голяма и не винаги ще попаднеш на тях)
единственото що-годе предимство на София е, че има метро - НИЩО ДРУГО
между другото веднъж ходих с едни момичета до пловдив, които не бяха ходили и една ме попита "абе там дали има мтел"![]()
, а другата не можа да повярва, че в пловдив има градски автобуси и ѝ се стори много странно, че такситата нямат никакви лепенки
![]()
da vi eba putkata maichina selska....
.... DA VI EBA OTNOVO PUTKATA MAICHINA SELSKAAAA
zemi i tiq udivitelni beee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~
защо толкова лоши думи в моята темичка беееее, извини се :с
ама мама не е от село
напротив, даже от България не е :с
в софия там на паметника на хипитата веднъж имаше един мега скандален пич, беше с корона от листа и обясняваше, че жинити стаат само за льобофници, а мъжете - за преатели. другото ни стаа
златни думи
между другото виждали ли сте онзи индианец дето се пече на паметника редовно? Най-безпардонно се разголва и наистина е индианец
кор за ошаците
два за чорбата
^,^
омг сериозно ли, аз уж се водя фенка на паметника, ама верно не съм се застоявала там отдавна, искам да видя индианеца ;с
аз съм си говорела с тия дето стоят до метрото и продават разни дрънкулки, иначе сетих се още едно със странни хора
на светофара на графа сме 38742 човека и изведнъж идва една жена, малко й личеше, че е чалната и държи хартиена иконка и почна да вика "готови ли сте, курви от танзания, идва денят на страшния съд" и така обикаляше тълпата и се дзвереше на всеки
беше.. страшно :с
в 1 веднъж при спирките графа-спортната палата-СУ-паметника левски-1АЕГ се качи един дето пиян ли беше или просто чисто ненормален
ама обесняваше на вс едно женско което му се мерне дали е дебело или не
и каза на една възрастна жена "МА ТИ СИ КАТ ПЛОНДЕР МА СПРИ ХЛЕБА" и жената една такава
на възрастни хора не се говори така..
АБЕ НА ПЛОНДЕРИ БАШ ТАКА СЕ ГОВОРИ,РАДВАЙ СЕ ЧЕ ТИ СПРЯХ САМО ХЛЯБА
и за времето дето пътуваше слизаше на вс спирка
а светофара на графа е ужасен
5-6 минути си пирклещен с кфи ли не хора
има един дето се воpи по тролеите и трамваите дето тръгват от левски/хаджи димитър чак до стамболийски и свири на акордеон и като не събере поне 5 кинта след 20 сек свирене се почват псувни, които признавам си никога не бях чувала, ама толкова много се нервира човека и е толкова стар, че винаги си мисля, че ще получи инфаркт
преди пак в 2-ката имаше един дето си седеше и през около 2 сек повтаряше "абе днеска е неделя бе брато", а беше сряда
пс индианеца наистина е много смешен, никога преди не бях виждала истински индианец на живо
ЗНАМ ГО ТОЯ С АКОРДЕОНА
И МАЙКА МУ РЕШИХ ДА МУ ДАМ 70 СТ
И ТОЯ ПОЧНА ДА МЕ ПСУВА КОЛКО МАЛКО СЪМ МУ ДАЛА
БАХТИ НЕБЛАГОДАРНОТО ЖИВОТНО
тва пак беше в 1
#даживеешвсухатарека
дааааааааааа, нали
аз веднъж му дадох и като го чух да псува повече не му дадох
И ПАК В 1-ЦАТА
тва като един в руското метро
привидно адски беден и умърлушен и минава през всеки да го моли
някой като му даде вади ебаси кесията
а другите ги псува тихичко
а веднъж имаше един който беше на неква мн силна дрога, амфетамини ли кво ли
ама беше некъв суперактивен
и изведнъж извади една стотинка,метна я във въздуха
изпусна я
вдигна я
глътна я
пак в 1
това всъщност е един мой приятел лол и не е на амфетамини просто е луд
всичко интересно се случва в 1-цата между университета и левски! доказахме го
ехаааанямала съм честта да се возя в 1цата, само със скучното 204 дето дори и да има някой образ трудно ще мърда заради гъчканицата :с
харесва ми накъде отива темичката ми, но все още чакам извинение от 102
наистина ли го познаваш ;0
а в тея новите тролеи има едни табла
СПИРАМ
СПИРАМ
даже не виждам ква е логиката им,святкат през еднакъв период от време
СПИРАМ--СПИРАМ--СПИРАМ--
204 e толкова натъпкано, че трябва да има един 18+ на вратата - никога повече няма да се возя в него
вози се в 1-цата и няма да си разочарована, 120 също е добър избор ако имаш здраво закрепени бъбреци
бих казала, че е жалко, че трябваше да се возя в тея, но пък е още по-жалко, че таксито от училище до нас ми беше 15 кинта
о да 120<3
понеже са напускали контроли дето ти проверяват дупките на билета и даже снимката на картата
и се прибирах и си бях заебала 2рия билет,останал само дупчения от отиването
и се качи контрола
с един си разделихме глобата
загубих 10 лв
ама да ви предупредя, сериозни са
пс кефи ме че слагат ел табла навс
ахаха сериозно лиможе би тролеите се опитват да се откъснат от някои вредни навици и спират ли спират.. :с
не се сещам за други луди истории, ама пъГ да се изфукам веднъж на орлов до мен седна едно хипи, даже май не беше българин щото беше тъмничък доста и с малки черни расти и аз бях облечена също по-така и ми дойде тролея спря баш пред нас, аз се качих с лице към спирката и той ме гледаше и ми се усмихна и намигна и си вдигна пръстите такова в знака на пийс и аз есте откачих, ама баш тогава потегли тролея пуу, а тоя шофьора не щя да ми спре и повече не го видях ;с
в малък претъпкан 204 съм имала и неприятни истории с разни противни типове, ама то има ли къде да избягаш, като не можеш да мръднеш и сантиметър.. ама естЕ винаги "има още малко място"
в 120 веднъж една вечер беше толкова натъпкано че имах затруднения да дишам,беше ужасно
а шофьорите в 80% са адски изнервени и се правят на курове