- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- a.c.a.b.
само аз ли си обичам софия :с не знам дали бих преживяла без борисовата и паметника
пък и като цяло, тоя глъч и хора ми помагат да съм невидима понякога, пък в тея по-малките градове всеки знае всеки и клюкари пуу
за малките градове е вярно, но Пловдив, ако е малък град не знам какво си мислиш, че е по селата
София е най-гадния град, а на борисовата и паметника е събор на мазни метали и тежки наркомани (особено на паметника, щото борисовата е много голяма и не винаги ще попаднеш на тях)
единственото що-годе предимство на София е, че има метро - НИЩО ДРУГО
между другото веднъж ходих с едни момичета до пловдив, които не бяха ходили и една ме попита "абе там дали има мтел"![]()
, а другата не можа да повярва, че в пловдив има градски автобуси и ѝ се стори много странно, че такситата нямат никакви лепенки
![]()
da vi eba putkata maichina selska....
.... DA VI EBA OTNOVO PUTKATA MAICHINA SELSKAAAA
zemi i tiq udivitelni beee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!~~
защо толкова лоши думи в моята темичка беееее, извини се :с
ама мама не е от село
напротив, даже от България не е :с
в софия там на паметника на хипитата веднъж имаше един мега скандален пич, беше с корона от листа и обясняваше, че жинити стаат само за льобофници, а мъжете - за преатели. другото ни стаа
златни думи
между другото виждали ли сте онзи индианец дето се пече на паметника редовно? Най-безпардонно се разголва и наистина е индианец
кор за ошаците
два за чорбата
^,^
омг сериозно ли, аз уж се водя фенка на паметника, ама верно не съм се застоявала там отдавна, искам да видя индианеца ;с
аз съм си говорела с тия дето стоят до метрото и продават разни дрънкулки, иначе сетих се още едно със странни хора
на светофара на графа сме 38742 човека и изведнъж идва една жена, малко й личеше, че е чалната и държи хартиена иконка и почна да вика "готови ли сте, курви от танзания, идва денят на страшния съд" и така обикаляше тълпата и се дзвереше на всеки
беше.. страшно :с
в 1 веднъж при спирките графа-спортната палата-СУ-паметника левски-1АЕГ се качи един дето пиян ли беше или просто чисто ненормален
ама обесняваше на вс едно женско което му се мерне дали е дебело или не
и каза на една възрастна жена "МА ТИ СИ КАТ ПЛОНДЕР МА СПРИ ХЛЕБА" и жената една такава
на възрастни хора не се говори така..
АБЕ НА ПЛОНДЕРИ БАШ ТАКА СЕ ГОВОРИ,РАДВАЙ СЕ ЧЕ ТИ СПРЯХ САМО ХЛЯБА
и за времето дето пътуваше слизаше на вс спирка
а светофара на графа е ужасен
5-6 минути си пирклещен с кфи ли не хора
има един дето се воpи по тролеите и трамваите дето тръгват от левски/хаджи димитър чак до стамболийски и свири на акордеон и като не събере поне 5 кинта след 20 сек свирене се почват псувни, които признавам си никога не бях чувала, ама толкова много се нервира човека и е толкова стар, че винаги си мисля, че ще получи инфаркт
преди пак в 2-ката имаше един дето си седеше и през около 2 сек повтаряше "абе днеска е неделя бе брато", а беше сряда
пс индианеца наистина е много смешен, никога преди не бях виждала истински индианец на живо
ЗНАМ ГО ТОЯ С АКОРДЕОНА
И МАЙКА МУ РЕШИХ ДА МУ ДАМ 70 СТ
И ТОЯ ПОЧНА ДА МЕ ПСУВА КОЛКО МАЛКО СЪМ МУ ДАЛА
БАХТИ НЕБЛАГОДАРНОТО ЖИВОТНО
тва пак беше в 1
#даживеешвсухатарека
дааааааааааа, нали
аз веднъж му дадох и като го чух да псува повече не му дадох
И ПАК В 1-ЦАТА
тва като един в руското метро
привидно адски беден и умърлушен и минава през всеки да го моли
някой като му даде вади ебаси кесията
а другите ги псува тихичко
а веднъж имаше един който беше на неква мн силна дрога, амфетамини ли кво ли
ама беше некъв суперактивен
и изведнъж извади една стотинка,метна я във въздуха
изпусна я
вдигна я
глътна я
пак в 1
това всъщност е един мой приятел лол и не е на амфетамини просто е луд
всичко интересно се случва в 1-цата между университета и левски! доказахме го
ехаааанямала съм честта да се возя в 1цата, само със скучното 204 дето дори и да има някой образ трудно ще мърда заради гъчканицата :с
харесва ми накъде отива темичката ми, но все още чакам извинение от 102
в малък претъпкан 204 съм имала и неприятни истории с разни противни типове, ама то има ли къде да избягаш, като не можеш да мръднеш и сантиметър.. ама естЕ винаги "има още малко място"
наистина ли го познаваш ;0
а в тея новите тролеи има едни табла
СПИРАМ
СПИРАМ
даже не виждам ква е логиката им,святкат през еднакъв период от време
СПИРАМ--СПИРАМ--СПИРАМ--
ахаха сериозно лиможе би тролеите се опитват да се откъснат от някои вредни навици и спират ли спират.. :с
не се сещам за други луди истории, ама пъГ да се изфукам веднъж на орлов до мен седна едно хипи, даже май не беше българин щото беше тъмничък доста и с малки черни расти и аз бях облечена също по-така и ми дойде тролея спря баш пред нас, аз се качих с лице към спирката и той ме гледаше и ми се усмихна и намигна и си вдигна пръстите такова в знака на пийс и аз есте откачих, ама баш тогава потегли тролея пуу, а тоя шофьора не щя да ми спре и повече не го видях ;с
204 e толкова натъпкано, че трябва да има един 18+ на вратата - никога повече няма да се возя в него
вози се в 1-цата и няма да си разочарована, 120 също е добър избор ако имаш здраво закрепени бъбреци
бих казала, че е жалко, че трябваше да се возя в тея, но пък е още по-жалко, че таксито от училище до нас ми беше 15 кинта
о да 120<3
понеже са напускали контроли дето ти проверяват дупките на билета и даже снимката на картата
и се прибирах и си бях заебала 2рия билет,останал само дупчения от отиването
и се качи контрола
с един си разделихме глобата
загубих 10 лв
ама да ви предупредя, сериозни са
пс кефи ме че слагат ел табла навс
в 120 веднъж една вечер беше толкова натъпкано че имах затруднения да дишам,беше ужасно
а шофьорите в 80% са адски изнервени и се правят на курове