- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- a.c.a.b.
случва се и да убием някого понякога
ей така за забвление
събираме се няколко женски около един пентаграм
слагаме там тоя дето сме решили да мре
и джас с гадната текила по главата
това не е типичен сатанински или пагански ритуал, нещо не ми вдъхваш доверие
е гледаме да преебем нечии живот
по пример на Ева, duuh
заради нея я изгонили заедно с момчето от Рая
ние гоним момци от живота
с бутилка текила
смис през вековете начините ни за преебаване са станали малко по-брутални
все пак се надявах на пример от паганизма
но Ева е по скоро заблудена за разлика от Лилит
е аз ти казвам истината
са кво, искаш да ти измисля неква история за нашите ритуали, за да ти се понрави ли
не, по-скоро поднасям лека конструктивна критика
п.п. с риск до прозвуча като психопат
ако искаш свестен ритуал от този калибър трябва да ужасиш жертвата максимално преди смъртта
Последно редактирано от RagioL : 08-20-2014 на 16:14
Искам да споделя с вас тази страница- https://www.facebook.com/FenStranica...bus102?fref=ts ...понеже сте заговорили за автобуси
Линиите, които ще обслужват новите автобуси са с номера 11, 76, 83, 102, 88, 113, 213 и 305, а след пускането на компресорната станция в гараж "Малашевци" и линии 94, 120 и 280
това не ме кефи-новите автобуси са много малки и в натоварените линии става ад
а страницата на 120 е по яка,сори
там даже го бяха кръстили червения дракон
Що бе,новите ми изглеждат сравнително големи.Не съм съвсем запозната с всички линии,но примерно 11 и 83 се обслужват от хубави автобуси сега,не знам защо точно тях са избрали.
А на тая страница съм се счупила от смях,не знам за 120...може би причината се корени в годините прекарани в епичното 102.
https://bg-bg.facebook.com/Avtobus120 ето, позабавлявай се и с 120
но повярвай ми, драстично по-малки са :х смис те са направени за седящи повече отколкото за правостоящи
давам директно пример с 1-смениха почти всичките тролеи с нови (останаха 1-2 стари, които просто чакаме да махнат) там пътечките са адски тесни, а местата за седене-абсурдни
има едни като диванчета, които са като персон и половина
aka ако седне един човек за друг не остава място и ако не си с някой познат не е мн удачно да се ръгаш
имат и предимства де-климатици, ниски са, удобни за качване/слизане
не чакаш бабетата 2 часа
Последно редактирано от FunkyPie : 08-20-2014 на 16:48
аз колко съм доволна, че пуснаха големи тролеи от тия новите, живее се там
олелее аз какво се сетих, беше преди 3-4 години, бях втора смяна и съм в малко 204 на канала и до мен имаше един китаец и до него жена българка и нещо си лафят и по едно време го чувам да казва "тук много хора, все едно аз в китай" и гледаш как половината рейс избухна в смях :Д
https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater партии, безплатно басейнче
коментара
Измийте си краката и си лягайте
все още се смея
градския транспорт е една необятна тема
да отворя ли нова тема за градскиякефи ме да пускам теми в кофата, чувствам се клошарка
без това често ми го казват, сега поне да има причина
atsap 1312 hh 14/88
kostana с тая тема, ве
кур и за турските полицаи, като педали са и имат по-малка ръка от мен