.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Супер фен

Помогнете, търся си работа с добро заплащане!

Помогнете, търся си работа с добро заплащане! Попринцип съм компютърен специалист на 19г от София.Очаквам заплатата да е нормална, не да печелят на мой гръб.Като заплата очаквам не по малко от 1300лв.Ще съм благодарен някой да ме уреди на работа.Имам 2 дипломи(за средно+3-та степен техник на комукационни системи)+1 сертификат(за проведена практика на реално работно място). Не ми споменавайте само да пускам обяви в Jobs.bg защото от 2 месеца пускам и съм пуснал над 35 св-та и нищо .

Супер фен Аватара на JDeel
    Това е форума на teenproblem.net, малко ме съмнява тук да се навъртат разни бизнесмени дето си търсят компютърен специалист - тийнейджър

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Това е форума на teenproblem.net, малко ме съмнява тук да се навъртат разни бизнесмени дето си търсят компютърен специалист - тийнейджър
    Търся и в Jobs.bg ,но уви нищо. 35-св-та съм пуснал и нищо майка му да е*а .

Супер фен Аватара на JDeel
    Шшшт, недей да @№*!, може пък някой бизнесмен да се обърка да влезе, и като види това...

Аз си търся ентусиаст програмист на php с базови знания и неизчерпаема енергия, ама да може да живее на фотосинтеза и парите да не са всичко за него/нея

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от JDeel Виж мнението
    Аз си търся ентусиаст програмист на php с базови знания и неизчерпаема енергия, ама да може да живее на фотосинтеза и парите да не са всичко за него/нея
    Обърни се към Oovasko .

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Никой ли не търси хаскел

anonymous682486
    Guest
    Може и да пробваш у ЦРУ, може и пък да те вземат на работа
    Последно редактирано от stefan7202 : 08-18-2014 на 11:06

Мега фен Аватара на RapExotic
    То ако така се намираше работа, че и със стартова заплата 1300лв. целият форум щеше да е пълен с такива теми ..

Защо не пробваш като Freelancer? Щом разбираш от компютри все ще се намери работа за тебе. Вярно, че дохода няма да е постоянен, но пък няма да имаш работно време и шеф на главата.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    То ако така се намираше работа, че и със стартова заплата 1300лв. целият форум щеше да е пълен с такива теми ..

Защо не пробваш като Freelancer? Щом разбираш от компютри все ще се намери работа за тебе. Вярно, че дохода няма да е постоянен, но пък няма да имаш работно време и шеф на главата.
    Aко може уреди ме, ще съм ти благодарен.
    Последно редактирано от koko95 : 08-18-2014 на 18:41

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от koko95 Виж мнението
    Какво е freelancer? И ако може уреди ме, ще съм ти благодарен.
    Ами freelancer е компютърен специалист на свободна практика. Тоест дават ти някаква задача, примерно да създадеш някакво приложение, програма, текст, графика, сайт (зависи какво можеш) и определен срок за изпълнение, в който трябва да го направиш и да им го изпратиш. След това ти превеждат парите, за които сте се разбрали. Потърси в Гугъл, има специални сайтове, които предлагат такъв тип работа.

Мега фен Аватара на yakuza_
    Град
    Niggaland
    сети се сам, защо от 35 св-та в ит фирми, не ти отговарят, за какъв те вземат
    n00bs

Цитирай Първоначално написано от yakuza_ Виж мнението
    #mojebi твърде добър за тях

Как върви подготовката за софтуни?
    Последно редактирано от Ryuko : 08-18-2014 на 22:17

Супер фен
    45 св-та вече главно в ит фирми,виваком и мтел . Не ми отговарят защото 85% от работодателите искат шофьорска книжка, а аз нямам.Също още доста обяви сигурно 20-30 не са изтекли .

Повече от фен Аватара на Тромбоцит
    Мтел/Глобул бая трудно ще вземат някой пряснозавършил да им бърника из системите. Не се надявай за там.

Мега фен
    ^ти май не знаеш с кого си имаш работа. Коко95 е светило в ИТ индустрията.

anonymous708973
    Guest
    Aко може уреди ме, ще съм ти благодарен.
    Наистина ли мислиш, че заслужаваш 1300 лв с тая нагласа?

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    1500~ не беше ли средната за старши програмист в България, но все пак Коко е извън категорията за средностатистически човек.

той обаче не е човек, а извънземен или пък нещо друго, сетете се сами

Попринцип съм компютърен специалист
    как го разбра това? да не прави някакъв онлайн тест? или мама ти го каза след като те видя да си преглеждаш пощата?
    за да се оценяваш на поне 1300 лв трябва да имаш доста приложими знания и умения, нали?
    ти имаш ли ги?
    Последно редактирано от Death Gun : 08-20-2014 на 14:32

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Death Gun Виж мнението
    той обаче не е човек, а извънземен или пък нещо друго, сетете се сами

как го разбра това? да не прави някакъв онлайн тест? или мама ти го каза след като те видя да си преглеждаш пощата?
    за да се оценяваш на поне 1300 лв трябва да имаш доста приложими знания и умения, нали?
    ти имаш ли ги?
    Имам достатъчно умения за 1300лв, но те за 800лв изискват шофьорска книжка+английски на работно ниво+собствена кола+собствени инструменти и още кво ли не .Майка им ш*ба тъпа ,ан*лна . Една нормална заплата на компютърен специалист в България е 1300-1500лв,но аз какво да направя, че 90% от работодателите се циганят яко .

Повече от фен Аватара на 8bit
    Можеш да чистиш кенефи в някой офис на софтуерна компания. Тея дето завършват на Наков унито почват на 1200 пък ти искаш 1300

Супер фен
    Имам достатъчно умения за 1300лв, но те за 800лв изискват шофьорска книжка+английски на работно ниво+собствена кола+собствени инструменти и още кво ли не .Майка им ш*ба тъпа ,ан*лна . Една нормална заплата на компютърен специалист в България е 1300-1500лв,но аз какво да направя, че 90% от работодателите се циганят яко .
    1100 лв дават като мияч на автомивка , следователно 1500лв на компютърен специалист трябва да дават,даже 2000лв :v . Ето вижте: http://www.jobs.bg/f2434354 , после как да не искам поне 1500лв като компютърен специалист , като на някакъв мизерен мияч дават 1100 лв .
    Последно редактирано от koko95 : 08-24-2014 на 21:49

Ти нещо да не си изтрещял? Пускаш теми как не можеш да се оправиш с pc-то си, а искаш да помагаш на други хора за пари. Английски на работно ниво? Та ти имаш 3.00 на матурата по англ. ве балък. Гледай малко по-реално на нещата...
    Последно редактирано от Death Gun : 08-25-2014 на 09:19

Принципно колко си специалист не го определяш ти. Да, в тази сфера ще изкарваш и повече от 2000лв, само че след време. Проблемът ти не е в това, че нямаш книжка или кола и т.н... Писах ти на лично.

Явно не ти е толкова спешно. ОК. Догодина ако се сетиш, че ти се работи пак пиши

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си