.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Нося и дрехите, но все още не е запозната с това

В форума е мястото, където търся съвет за това, как трябва да я запозная с това, което правя и дали ще се разсърди ,като и кажа. Безработен съм и когато гаджето ми ходи на работа аз и нося дрехите. Това ми доставя удоволствие. Тя още не е запозната. Аз пускам и пералнята и готвя, защото тя е уморена. Ще ми се разсърди ли ако и призная това?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Еми кажи и ние не я познаваме и не знаеме как ще реагира

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Облечи еротичното й бельо, запали свещи, приготви вино, чакай я да се прибере, щом влезе кажи:
    "Скъпа, бременен съм."

Супер фен Аватара на tonique
    Град
    София де Жанейро
    пахаххаахахах, ти си луд брат
    Азис - Хоп [music]

Супер фен Аватара на per-dead
    За момент реших, че имаш нещо общо с това http://www.teenproblem.net/forum/sho...5-%D0%BC%D0%B8
    но и предложението на Ouroboros е доста добро.

Цитирай Първоначално написано от Ouroboros Виж мнението
    "Скъпа, бременен съм."

Облечи еротичното й бельо, запали свещи, приготви вино, чакай я да се прибере, щом влезе кажи:
    "Скъпа, бременен съм."
    хахахахахахаха

Важното е да не го одрискаш.

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Ако говориш сериозно нз какво удоволствие ти доставя и как ще реагира приятелката ти, но аз лично не мисля, че ще одобря мъжът ми да ми носи дрехите, освен ако не е някаква еднократна шега и знам, че го прави нарочно. Почти със сигурност бих те разкарала тактично след такова признание.
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Покажи и кой е жената в семейството ..

всичко ще е ок докато не започнеш да ползваш вибратора

Ми ако и направиш дрехите два пъти по-широки от обикновено има шанс да се разсърди , иначе дори и да не ти се разсърди вероятно няма да го приеме толкова добре ти си знаеш

Извинявай ама като прочетох написаното и ми стана малко смешно. Де да знам как ще реагира тя.Може ли да качиш снимка с нейни дрехи да те видим как ти стоят и ако те одобрим с тях тогава й кажи,че ги носиш.Имах един съученик,който и той като тебе обличаше дрехите,сутиените и всичко останало само че бяха на майка му и се чувстваше секси.Та сигурно и ти така се имаш за секси момче.
    The reality is false,dreams are real. https://www.facebook.com/hristina.slavchova

Цитирай Първоначално написано от Cornix Виж мнението
    Ми ако и направиш дрехите два пъти по-широки от обикновено има шанс да се разсърди , иначе дори и да не ти се разсърди вероятно няма да го приеме толкова добре ти си знаеш
    Не съм дебел. Слаб съм. И аз и приятелката сме със слаби тела.

Цитирай Първоначално написано от hriseto_22 Виж мнението
    Извинявай ама като прочетох написаното и ми стана малко смешно. Де да знам как ще реагира тя.Може ли да качиш снимка с нейни дрехи да те видим как ти стоят и ако те одобрим с тях тогава й кажи,че ги носиш.Имах един съученик,който и той като тебе обличаше дрехите,сутиените и всичко останало само че бяха на майка му и се чувстваше секси.Та сигурно и ти така се имаш за секси момче.
    Дрехите и ми стоят много добре. Ние мъжете се привличаме от женските дрехи, защото са по-разнообрадни от мъжките дрехи. Твоят съученик е един от многота мъже, като мен харесващи да носят женски дрехи. Има много, като нас, но повечето се крият и го правят без да се разбира от другите. Виж снимката

Цитирай Първоначално написано от ico_ice Виж мнението
    Дрехите и ми стоят много добре. Ние мъжете се привличаме от женските дрехи, защото са по-разнообрадни от мъжките дрехи. Твоят съученик е един от многота мъже, като мен харесващи да носят женски дрехи. Има много, като нас, но повечето се крият и го правят без да се разбира от другите. Виж снимката

К-А-З-А-Р-М-А!

Значи тъй като аз не обичам да нося женски дрехи, вече почвам да се съмнявам в пола си , аз честно да ти кажа от дрехи не се привличам, а от човека който ги носи, може и мъжки и еднообразни дрехи да носи момичето и пак да си е привлекателна... покажи й се такъв някой път като се прибере и готово... ще избгнеш трудните разговори

Усещам, че ни спестяваш подробността, че сте гейове?
    бой, йебанье и чалга

Цитирай Първоначално написано от linoleum Виж мнението
    Усещам, че ни спестяваш подробността, че сте гейове?
    Не съм гей. Ако бях гей щях да напиша в темата.

Не съм гей. Ако бях гей щях да напиша в темата.
    Не бе споко, напълно нормално е да си извратен или с фетиш някъв.... аз лично съм супер извратен, ама някак си нямам твоето влечение, кажи на приятелката си просто и готово... после ни кажи резултатите

Цитирай Първоначално написано от Cornix Виж мнението
    Не бе споко, напълно нормално е да си извратен или с фетиш някъв.... аз лично съм супер извратен, ама някак си нямам твоето влечение, кажи на приятелката си просто и готово... после ни кажи резултатите
    Вчера вечерта, като влезе в апартамента аз я изненадах. Появих се облечен със дрехите и. След това без да казвам нищо бързо я хванах и я целунах. Тя отначало откачи и ми удари доста силен шамар. Каза, че съм луд и други подобни неща и ме пита да не би да съм обърнал резбата. Аз тогава и свалих гащите и казах ако бях луд нямаше да правя секс с теб. Тогава и тя почна да ме съблича и правихме секс. След това ми обясни, че изглеждам секси в женските дрехи и ми разказа за една приятелка с която правила за първи път секс със жена. Призна си, че е бисексуална. На една купчина на леглото нареди старите си дрехи и ми позволи само тях да нося, защото и умръзнали. Тя всеки месец пазарува много дрехи и бързо и умръзват.

Мега фен Аватара на LoveInfect
    "Скъпа, бременен съм."
    +2

Вчера вечерта, като влезе в апартамента аз я изненадах. Появих се облечен със дрехите и. След това без да казвам нищо бързо я хванах и я целунах. Тя отначало откачи и ми удари доста силен шамар. Каза, че съм луд и други подобни неща и ме пита да не би да съм обърнал резбата. Аз тогава и свалих гащите и казах ако бях луд нямаше да правя секс с теб. Тогава и тя почна да ме съблича и правихме секс. След това ми обясни, че изглеждам секси в женските дрехи и ми разказа за една приятелка с която правила за първи път секс със жена. Призна си, че е бисексуална. На една купчина на леглото нареди старите си дрехи и ми позволи само тях да нося, защото и умръзнали. Тя всеки месец пазарува много дрехи и бързо и умръзват.
    Освободи света от присъствието си възможно най-скоро!

Голям фен Аватара на hey.mistery

Намери си работа, имаш твърде много свободно време!
    Прати снимката на приятелката ти, може да се възбуди, кой знае или пък да смени ключалката.

shipka
    Guest
    Миличка този розов лак не ти ходи на сивото потниче!Черен сутиен на всичкото отгоре ... изобщо не подбираш нали ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си