.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Не го обичам

Здравейте, казвам се Надя на 19! Хора не знам вече какво да правя...имам си гадже, но вече не го обичам..знам че звучи малко детинско и проблемът е там и че не знам как да му кажа, че не искам да бъде повече с него. Сега съм влюбена в братовчеда му и то адски много! А няма как да знам той дали ме харесва всичко това ме изгаря отвътре!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не е важно дали братовчед му те харесва или не. Светът не започва и не свършва с него.
    Обаче губиш СВОЕТО време, губиш и времето на гаджето ти. Изправи се срещу него, кажи му, че искаш да се разделяте, пък се ориентирай към момък, който /по възможност/ да не е роднински свързан със сегашния, че картинката изглежда леко грозна отстрани.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на tori
    Не разбирам от какво те е страх. Хващаш си топките и го зарязваш, нужно ли е да залъгваш себе си, него и хората около вас, че го обичаш? Нужно ли е да хвърляш време и енергия в Черна дупка, която повече няма да бъде запълнена? Разделете се по приятелски и не му казвай, че харесваш тоя и оня, запази го за себе си просто и гледай да не се занимаваш с братовчеда.

Голям фен Аватара на s0b1esk1
    Град
    Измерение София
    не се пуска клона преди да си хванала другия, нали? хахаха
    WE ARE NOT ANGELS!

Супер фен Аватара на lamer4e7o
    Град
    Някъде там
    Bitch.

Мега фен Аватара на RapExotic
    После да не се върнеш с тема "Как да си го върна?", съжалявайки че си го напуснала, а пък с другия не е станало .. Човек мисли за тези неща чак, когато вече е късно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си