- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да пиша на момиче, което не познавам лично, във Фейсбук?
Срамежлив съм донякъде и не знам как да я заговоря. От едно и също училище сме, харесваме си снимки взаимно, но не знам как да започна разговор като не я познавам и ви питам за помощ.
Естествено, мога да кажа "Здравей" "Какво правиш?", но това е толкова клиширано, че направо не ми се мисли. Има ли някакъв по естествен начин, по който да я заговоря? Не мога да намеря някой общ интерес, който може да отвори тема на разговор.
Просто, имай самочувствие и се дръж се едно не ти пука![]()
ако почнеш много да го мислиш нищо няма да направиш
като излезеш с нея ще ни питаш отново, какво да правиш ли?
Азис - Хоп [music]
Не, всичко нататък ми е лесно, чатенето включително, след основното запознанство
просто й напиши, каквото си поискаш.
каквото те занимава в момента.
не ти трябва някаква специална начална фраза, нито пък общ интерес;
когато аз имам някаква несигурност, обикновено я споделям гласно, което също върши работа. в твоя случай би се получило нещо такова: хей, как мислиш, според теб кой е най-добрият начин да заговориш момиче, (което харесваш) (тук), (без да изглеждаш нахално или пък глупаво)?
//скобите са по желание:Д
Питай я какво мисли за Станишев...
Няма нищо ''клиширано'' в това да кажеш едно здравей като за начало в чата. Така се започва разговор, а вече от вас си зависи как ще продължи.
https://www.youtube.com/watch?v=ng90pVe3sMk
Мисля че този клип отговаря на въпроса ти![]()
Поздрави я с песен и питай за някоя интересна подробност от клипа; линкни й кратко текстче /5-6-7 изречения/, което ти е направило впечатление, и поискай коментар; дай мнение за някой от последните й статуси; ако знаеш, че чете, изпроси си да ти препоръча книга...
Както се казва, с точните хора и за времето да говорите, пак ще е разчупено/интригуващо и няма да искате да свършва.
да поздравиш с песен освен ако не е 'ше ти скъсам гъза.мп3' не стаа
да лайкваш.... трябва ли дори да го коментираме
да и четеш статусите.... брааат.........
да просиш да ти препоръчва неща..
хубуу, прай кот знаеш, троши си главата
незначителна грешка малко съм пил
трябва да си заслужи да и линкнеш !!
Да, понеже е великата чест, нали ;d
Тоя 'подход' не е бета/мега неуверен, какъвто го изкарваш. А инадали ще е нещо, което момчето ще прави с часове. Щом се имат в приятели става и ей така, между другото.да и чете статусите.... брааат.........
не знам
аз неам един лайк в дългосрочната си фб кариера
и рядко някой се осмелява да ми праща линкове освен ако не са супер готини
а аз да пращам линкове.. абсурд
както всяко нещо явно си е до човек
успех на автора и квот такоа
забелязвам че става дума за ученически години
от едно даскало сте значи би трябвало и да имате сходни учители
хрумва ми нещо от сорта на 'здрасти абе при теб вали ли тука напрао трещи като петрова когат нямам домашно'
а ако бях аз щях просто да питам нещо от сорта на 'случайно да имаш стрии' или 'абе мъчи ме тука един целулит можеш ли да ми препоръчаш нещо'
най-вече щи кажа че щом те е виждала квот и да и напишеш нема значение ако си те е харесала вече
в другия случай просто ще трябва да те опознава за да те хареса което е желателно да стане на живо
Хм, че какво му има на фразата ''Здравей'', аз лично винаги използвам ''Здравей'' при нови запознанства, това ми е първата дума, освен това кажи ми, ти писал ли си й изобщо, дори веднъж, дори едно съобщение и ако да, тогава какво точно, как е провървял разговора?
Не съм, то иначе лесна работа.
Благодаря за коментарите, междудругото
имам нов отговор: с ръце;
твърде конкретно
много го ограничаваш така
Просто й напиши истината. "Здрасти, малко съм срамежлив и не знам как да те заговоря. Давай някакви предложения, че ми изкочиха вените тука." или нещо подобно. Гледай да я разсмееш със самоирония (тя естествено ще помисли, че се бъзикаш с нея, въпреки че това си е самата истина) и ще завъртите разговор около това.
Искате да кажете, че "изкочиха ми вените" не звучи сеГси? Аз не си представям коя би устояла на това
"Какво чакаш още? Не забелязваш ли изкочилите ми вени? /с повдигане на вежда/" и е долу.