.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    buba137
    Guest

Тампоните..

Аз не съм девствена вече но няма как да кажа това на майка ми.Превръзките не са ми много комфортни..особено лятно време..знаете,че е кофти да си в цикъл,а искате на плаж. Искам да ви попитам има ли тампони за девствени..или поне от тези по-малките за да може да използвам поне такива.В никакъв случай майка ми не трябва да се съмнява в мен. Кажете ми какви тампони да използвам и има ли наистина такива тампони за девствени.Много хора ми казват,че има такива тампони а други ми казват,че има..Вие какво ще ми кажете? Но ме притеснява ако наистина има за девствени аз си слагам дали такъв тампон ще ми пропуска?

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Цитирай Първоначално написано от buba137 Виж мнението
    .Много хора ми казват,че има такива тампони а други ми казват,че има..
    Не ги е срам! Тез единодушни мръсници.

Едва ли майка ти проверява какви тампони си слагаш във вагината. Тампони за девствени (май) няма. Просто си купи такива, каквито ще са ти удобни на теб. Едва ли майка ти ще се усъмни само от едните тампони.

Супер фен Аватара на per-dead
    Цитирай Първоначално написано от Ouroboros Виж мнението
    Не ги е срам! Тез единодушни мръсници.

Едва ли майка ти проверява какви тампони си слагаш във вагината. Тампони за девствени (май) няма. Просто си купи такива, каквито ще са ти удобни на теб. Едва ли майка ти ще се усъмни само от едните тампони.
    И той е прав.
    Бях чела някъде... май в bg-mamma, че о.b. най-малките били за девствени случаи...
    Аз да те предупредя обаче, че въпреки хигиената, която осигуряват (не цапа бельото и такива глупости), не са много полезни. Кръвта, която събират по принцип трябва да се изхвърля навън, а те я задържат в теб. Препоръката ми е да не го караш само на тампони и ги ръгай само в краен случай (море, рекичка, басейн, etc..). Намери си удобни превръзки (например Naturella - удобни са, ароматизирани са, не ми се е случвало да пропускат...), че после ще пускаш теми в здравния раздел.
    Успех.

anonymous708973
    Guest
    Няма тампони, на чиято опаковка да пише "за девствени", но всички мини тампони ще ти свършат работа.
    Пробвай оранжевите на event.

Купи си най-малките и ги сменяй по-често.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

o.b mini.

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    На мен с тампони ми е много по - удобно и от много години почти не ползвам превръзки. Знам, че не е много добре, но засега не съм имала проблеми. Не съм чувала за тампони за девствени, но не виждам какво е значението след като не си девствена. Скрий си опаковката и готово, не мисля, че майка ти ще бърка да види с какъв тампон си.
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

Мега фен Аватара на baby_baby
    Просто седни и поговори с нея и и каже че не си девственна вече

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Просто седни и поговори с нея и и каже че не си девственна вече
    Ама тя е на 14. Ако Не са цигани, според теб как ще го приеме майката?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Майка ти ще дойде да гледа с какъв тампон си ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си