- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тампоните..
Аз не съм девствена вече но няма как да кажа това на майка ми.Превръзките не са ми много комфортни..особено лятно време..знаете,че е кофти да си в цикъл,а искате на плаж. Искам да ви попитам има ли тампони за девствени..или поне от тези по-малките за да може да използвам поне такива.В никакъв случай майка ми не трябва да се съмнява в мен. Кажете ми какви тампони да използвам и има ли наистина такива тампони за девствени.Много хора ми казват,че има такива тампони а други ми казват,че има..Вие какво ще ми кажете? Но ме притеснява ако наистина има за девствени аз си слагам дали такъв тампон ще ми пропуска?
И той е прав.
Бях чела някъде... май в bg-mamma, че о.b. най-малките били за девствени случаи...
Аз да те предупредя обаче, че въпреки хигиената, която осигуряват (не цапа бельото и такива глупости), не са много полезни. Кръвта, която събират по принцип трябва да се изхвърля навън, а те я задържат в теб. Препоръката ми е да не го караш само на тампони и ги ръгай само в краен случай (море, рекичка, басейн, etc..). Намери си удобни превръзки (например Naturella - удобни са, ароматизирани са, не ми се е случвало да пропускат...), че после ще пускаш теми в здравния раздел.
Успех.
Няма тампони, на чиято опаковка да пише "за девствени", но всички мини тампони ще ти свършат работа.
Пробвай оранжевите на event.
Купи си най-малките и ги сменяй по-често.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
На мен с тампони ми е много по - удобно и от много години почти не ползвам превръзки. Знам, че не е много добре, но засега не съм имала проблеми. Не съм чувала за тампони за девствени, но не виждам какво е значението след като не си девствена. Скрий си опаковката и готово, не мисля, че майка ти ще бърка да види с какъв тампон си.
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Просто седни и поговори с нея и и каже че не си девственна вече
Майка ти ще дойде да гледа с какъв тампон си ли?