Малко странна история.. Запознах се с него преди три години. Отначало искаше да го задоволявам само с уста. Не искаше да го правим или пък казваше (не ме възбуждаш) .. Харесвах го, исках го, беше ми хубаво с него, говорихме си за всичко, но като всяка друга си го искаше и не можеше да продължава това.. Исках връзка, нормална връзка която се крепи и на сексуалните ни нужди, но не по този начин.. Започнах да си мисля да не би да има проблем. Питах го и ми каза че имал прекалено малко червени кръвни клетки и това му пречело да стигне до ерекция, трябвало да пие някакви хапчета, но не му се занимавало. Помолих го да ме остави, колкото и да го харесвах, нямахме бъдеще, но той не се отказа.. и от там постоянно правеше опити да го направим но не се получаваше. Може да прозвучи смешно, но го връзваше с ластик само и само да го задържи.. Тогава го направихме за пръв път след година и половина от нашето запознанство. На другия ден беше като нов - ластик не му трябваше. Беше си изправен и всичко беше наред. Не можех да разбера какво става, но не смеех да го попитам нищо. След първият ни път ми каза че бил болен и не можел да има деца, сега и аз съм била болна и не трябва да спя с други.. Ако искаме да сме заедно трябва да си осиновим. Гледах го като гръмната, след което ми каза (базикам се ) На другия ден обаче започна да ме сърби страшно много , не обърнах внимание защото мислех че е от праха или нещо друго. Накрая ми се появиха някакви обриви, след което някакво течение.. Отидох на гинеколог и докторката след като ме видя каза ( ОЛЕ УЖАС - ВЕДНАГА ВЪРВИ ДА СЕ ИЗСЛЕДВАШ ЗА СПИН или някаква друга болест. ) Отидох направих си и изследванията бяха отрицателни. Оказа се че имам генитални брадавици, след което ми каза да си нямам повече работа с този човек. Поговорих с него - каза ми че не е болен, бил се изследвал преди няколко месеца. И въпреки всичко отрече. Каза ми да спра да пия всякакви лекарства нямало смисъл от тях, но те ставаха по зле. Накрая той замина извън страната. И започнах стабилно лечение .. сумата и пари дадох за лекарства и лечение - цялото ми лято мина по лекари и болници. Въпроса ми е " болен ли е и как е възможно само аз да се заразя с този вирус " ( като замина и ми казваше аз тука си го правя с други, но знай че само към теб е различно и с теб секса не е секс а любов ) Че беше кретен - беше - пълен непокист , нему пукаше нищо. Дали ме е лъгал че спи с други, само защото да си мисля че е здрав.. и ако едно момче е заразно от някакъв вирус на всяко момиче ли го прехвърля. ( забравих да отбележа, че докато спах с него - цялото ми тяло ми беше изринато ). Беше добро момче, много неща сме си споделяли .. но защо направи така, а уж твърдеше че ме обича - понякога си мисля да не ми да се занимава с курви, повечето болни типове предават на някое заблудено момиче болестите си - вземат я с него в друга страна, махат им всичко за да не могат да забременеят и стават жертва на проституция. Дали е бил такъв? Някой запознат ли е с жертвата и трафика на хора.. ?