Ами малко тъпо можи да ти стори, ама на твойта възраст имах същите терзания и с един мой приятел решихме проблема по много смотан, но пък за сметка на, това ефективен начин. Аз и той, си харесваме някое момиче и отиваме двамата да се внедрим в компанията им. Ден два излизаме с тях праим си някви тъпотии, типични за идиоти на наща възраст(неща от типа ако я харесвам трябва да я дразня) и единия, или аз или той, им пуска мухата. Нещо от типа на :- Абе вие май се харесвате що не вземете да тръгнете, и ей така два три пъти като им се намекне и те веднага се връзваха. Малко повече късмет ако ги убедиш да играете на шише или истина и предизвикателство и някой изцепва предизвикателсво "предложи й" .. изпълваш предизвикателството и дефакто си и предложил ся като го пиша ми се струва адски идиотско, ама се получаваше. Ако те е страх да я питаш дали иска да наистина да станете гаджета просто на следващия ден другото момче трябва да кажи вие си ходите още нали ? ... или нещо подобно и ти я поглеждаш странно, с надежда тя да отговори на вапроса . Тука вече се намесва късмета ако момичето е по-печено, ще кажи да ако не....... абе не са ни рязали с тоя метод досега така че ... намери си накои приятел дето да се навие и действайте. Успех.
Жалко, че тва вече не се получава.