Направих си специално регистрация ,за да изразя мнение.Аз съм момиче на 15,скоро 16.Тези дни в главата ми се върти същото,което и на теб...момичетата станаха и стават все по-еднакви- кифли,материалистки,пушещи ,пиещи,искащи внимание,събличащи се ,зарибени по чалгата (не че имам нещо против този тип музика ,но даа) същества ,които променят представата на момчетата за нормално момиче.Изключително отвратена съм от начините ,по които се опитват да се харесат-говоря за полуголите снимки,лъжи,мазни текстове от новата песен на Азис и т.н. За жалост обаче голям процент от момчетата сте привлечени от тях и до такава степен заслепени,че не виждате другите момичета , а когато осъзнаете ,че сте били прецакани от поредната кифла почвате със "всички са еднакви".Да изразя мнение и от другата страна..нека си опиша ,за да е по-точна представата -аз гледам мноого футбол,играя фифа ,далеч от кифла съм, shame on me и девствена съм,изглеждам добре ( казвам го само ,защото мисля ,че след това описание ще ме вземете за някоя задръстена ,завистлива тийнейджърка) и когато момче се запознае с мен винаги казва едно и също "ОМГ ти си пефектна ,супер че не си кифла,кой не би искал да е с теб..... т.н." БЛА БЛА всички го казвате , а накрая винаги всичко се преебава точно заради някой 13 годишен индивид със снимки от Playhouse .Та целия ми замисъл , е че все пак може на 15 да има сериозна връзка (имам такива приятели), но е нужно и от двете страни да са наясно какво искат , а не да се залъгвате взаимно..Момчетата да решите дали наистина искате различно момиче ,което да е сериозно съответно и вие към нея или предпочитате залъгвания..и на мен ми е объркано като цяло