.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: escapelle

cvetka_997
    Guest

escapelle

Има xиляди такива теми със сигурност, но съм притеснена и искам да попитам някой...пиx ескапел след 4 дена имаx кафяво зацапване а след седмица и половина след приемането получиx зацапване от чиста кръв...възможно ли е да е бременост или е от xапчето

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    От хапчето е. Ако са минали 14 дни от акта, можеш да си направиш тест за бременност, не че ти е необходимо, просто за лично успокоение, че не си бременна.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Ништо ти няма 6+ си

cvetka_997
    Guest
    благодаря просто съм притеснена...всъщност очаквам цикъла си на 23, но някой ми каза че този месец трябвало да ме пропусне и за повече инфо имам две кисти това влияе ли ?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не четеш ли листовката като пиеш нещо?

Това е страничен ефект

Е пак ли тоя ескапел...

NQiml
    Guest
    Може ли и аз да попитам нещо за да не правя нова тема. С гаджето ми правихме секс с презерватив, но когато той изваждаше члена си презерватива е останал в мен, според него, но мен ме е страх да не се е изхлузил по-рано, но той каза, че не е така. За всеки случай пих ескапел 15 часа след акта, възможно ли е да съм бременна, знам, че въпроса е банален, но моля който може да ми отговори.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Кристалната топка ми я конфискуваха на летището, сори.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен Аватара на _Baby_
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Кристалната топка ми я конфискуваха на летището, сори.
    С контрабандата е така .

Град
    пространството на Дисе
    ^Не, не се побра в ограниченията за ръчен багаж.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Повече от фен Аватара на hAwk_eye
    ^Не, не се побра в ограниченията за ръчен багаж.
    баскетболна топка ли е или топката която спускат в Ню Йорк на Нова Година ебаси!?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    След като получих киста от ескапел/постинор, мога ли да казвам на другите хора, че и на тях може да се случи, или е долно да им вкарвам такъв стрес?
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    пространството на Дисе
    Не е долно, ама по-добре стрес от киста, отколкото стрес от + на теста за бременност.

Не е долно, ама по-добре стрес от киста, отколкото стрес от + на теста за бременност.
    ++
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен
    @ всички (дами):
    Само на мен ли ми се струва, че тук повечето момичета/жени упрекват авторката на всяка една нова тема за този ескапел и евентуална невъзможна бременност, а в същото време имам вътрешното чувство, че всяка една от тях (тези, които упрекват) също е пила през живота си това хапче - въпреки, че тук го "плюят", дразнят му се, че е хормонална "бомба" и им обърква чувствата/мислите/желанията/цикъла и всичко останало, което може да се обърка във физиологията и психиката на една жена...
    Има нещо вярно, а?

Преди плюех тея, дето го плюят, защото не разбирам какво толкова, като вкараш ударен прогестерон, ( гинеколожката ми също се изказва положително за него ) , ама от както патих с болки 5 дни от киста ( изобщо не предполагах, че е възможно да я получа ) - сменям контрацептивния метод, не искам никога повече да ми се налага подобно нещо.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Град
    пространството на Дисе
    M****, тук си съскаме ей така профилактично срещу ескапел-а, колкото да си правим фитнес на пръстите, пък и да не се задържа прах по клавиатурата.

Супер фен

Аз това не мога да го проумея - толкова ли е силен женския нагон, че не може едно момиче/жена да разсъждава трезвомислещо. Намирам за странно как и добре уж образовани момичета/жени, които имат отрицателно виждане към това хапче, са го използвали.
    Методи за контрацепция - бол.
    Достатъчно е мацката да не прави секс по време на овулация +- 3-4 дни.
    А ако прави - то има противозачатъчни хапчета, презервативи (ако ви съмняват - не купувайте от най-евтините, ако имате съмнения в здравината им - карайте половинката да слага два - един върху друг), спирали, и т.н.
    Та пак питам - женския нагон толковааааа ли е голям? Почвам да се плаша, че жените са по-настървени за секс от нас...

Град
    пространството на Дисе
    Да препоръчаш на нераждало момиче спирала, баси... Че и хапчета...
    Що момичето трябва да отнася негативите на контрацепцията?!

Супер фен
    Тогава както писах - достатъчно е да се въздържа от секс +- 3-4 дни около овулацията й.
    Пък и не виждам как презервативите увреждат здравето на момичето?

Колкото до здравината на капутите - чудя се как толкова често им се късат на тия тийнейджъри - това нещо човек може да го надуе като балон, без на кондома нищо да му стане... Как ги късат, как? Толкова брутален секс ли правят? Баси, ако ги късат от супер бързо челастрене, то от на момичето/жената п.....а пушек трябва да излиза...

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Това значи , че хапчето е подействало.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си