Значи запознах се с едно момиче преди няколко години и станахме най-добри приятели. Станахме като брат и сестра. Проблема е обаче, че аз се влюбих в нея и в момента не знам какво да правя. Казах и за това и тя ми каза, че много държи на мен и ако сме тръгнели можело да не се държим както сега. Може ли да ми дадете някакъв съвет какво да правя??
Твоето звучи като Brotherzoned , аз веднъж бях в абсолютно същото положение и не излезе изоообщо добре, затова ще се въздържа от съвет, но ще ти кажа че ти стискам палци яко да успееш !! (и после да кажеш прогреса
Според мен, като момиче, ти казвам, че едва ли ще излезе нещо, щом вече те смята за брат, а и ти е казала, че не иска да си развалите отношенията.. Но пък всичко е възможно. Късмет! Стискам палци! *палец нагоре*
Може би и е трудно да си представи като гадже човек, с който е била приятел толкова време. Но ако и тя има чувства към теб може да си дадете шанс за нещо повече.
Случвало ми се е, ако и тя е привързана и те харесва ще тръгнете ще ви бъде много яко и т.н. След време се разделяте и не се виждате повече, така става най-често. То не че сега е голямо приятелство след като ти се мъчиш ама какво да се прави.
Имаше момче, което ми беше много симпатично. Не говоря само за външен вид, а като цяло. Характерите ни си напаснаха. Бяхме колкото еднакви, толкова и различни и ни беше много приятно заедно и имаше какво да научим от другия, забавлявахме се и започнахме да прекарваме почти целия ден един с друг. За мен той, преди всичко останало, беше важен като мой приятел, не можех да предскажа дали, ако започнем връзка няма да оплескам всичко, да се променим и след това да изпепелим за секунди всичко хубаво, което сме имали. Бяхме влбени, все още сме и се радвам, че избрахме да направим всичко за да сме заедно. Помни, че не трябва да криеш това , което чувстваш от човека, с когото искаш да си (болка, огорчение, объркан си - всичко). Той преди всичко е твой приятел и винаги ще ти помага и разбира.
С приятелството ви така или иначе май-май е свършено, по-добре се пробвайте като двойка. Ти вече не можеш да я гледаш смао като приятелка, тя го знае, ще вземете да си развалите отношенията - в повече от 90% от случаите така става. Като двойка може да ви потръгне поне, обаче след това едва ли ще си запазите предишното приятелство. Мда, това е.