Да,не искам да нараня приятелката си,но ако правя грешка,ако през цялото това време е трябвало да бъда с най-добрата ми приятелка и правя грешка,че през цялото време и разказвах с коя съм спал,с коя съм излизал или колко много държа на сегашната си прятелка и че съм влюбен в нея.Защото виждам,че има нещо имали сме нашите моменти,не веднъж ,но просто се отдръпвам защото не искам да я загубя.Не искам да съм с нея,след това да се издъня нещо и да я загубя като приятел,но не искам и да е нещастна.Не искам да излиза с най-големите идиоти,защото не познавам по достойно,сериозно и отговорно момиче,тя не е като другите момичета на нейните години.Искам да е щастлива и ако аз съм този,който може да я направи щастлива..просто искам всичко да е наред,не искам да съм пак същият идиот като преди и да бъда егоист.Не искам да нараня приятелката си обичам я,не искам да нараня бившата си ,искам да е щастлива,искам да знам,че е добре,не да се чуди къде ще живее есента защото я изгонили от общежитието,защото няма работа ,а има разходи.Не искам и да нараня най-добрата си приятелка,искам да е щатслива,но която и да избера ще нараня някоя друга,а просто искам те да са добре.