.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Ми аз се считам са що-годе свестен и приличен тип, запознай ме с таз твоя най-добра приятелка и решаваме проблема веднага

Сега, шегата настрана, няма какво да се чудиш дали било грешка или не било грешка, станалото - станало, тя най-добрата ти приятелка няма да избяга, освен това е имала чувства към теб, после ти е казала че е спряла, вероятно няма да иска отново да ги изпита толкова скоро защото помни какво й е било (както тя самата ти е казала) така че недей се занимава с нея, запазете приятелствата си... нали знаеш, между два стола лесно се пада, да не стана накрая 3 те искат и ни една да не те вземе, да зарежеш приятелката си ама най-добрата ти приятелка да не те иска и да си развалите приятелството и оная тама третата и тя поради някаква причина да не контактува с теб, остани с гаджето си и виж как ще се развият нещата..

(ей относно първото изречение, шегувам се само ако кажеш ''не'', нали знаеш приказкатаа )

Според мен, запази най-добрата си приятелка като най-добра приятелка, защото дори тя самата ти е казала, че не иска връзка с теб.. Остани с приятелката си, а на бившата просто й бий шута - веднъж те е заряла, наранила, сега може да ти се струва различна, но знаеш приказката за вълка и козината му... Пази момичето, с което както казваш си най-щастлив, най-добрата ти приятелка щом е такава ще си остане такава при всички обстоятелства, а за мен бившата, макар да нямам почти никаква идея за нея, мисля че е пълно използвачка - разбира, че си в добро положение, знае, че си я обичал, и сега просто иска да те използва. Толкова от мен, успех )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си