.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Fit Tea

Fit Tea

http://fittea.com/
    Някой пробвал ли е? В интернет има мноооого положителни мнения. Чак и аз взех да се замислях дали да не си го взема...

Повече от фен Аватара на OMGOMG
    Aко си готова да ходищ в кенефа през 2 часа ,вземи си (Като искаш да отслабнеш по добре спортувай )

НЕ си купувай такива глупости, ако искаш да отслабнеш, тичай, спортувай.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Аз също се замислям да си взема подобен чай,но не знам какъв.Ако някой е пробвал и е доволен от ефекта,нека сподели.

Няма начин да отслабнеш с чай. Имам 30 различни вида чай вкъщи, вече почти не пия други напитки, включително и вода. Определено ми се отразява положително и се чувствам много добре.

Подобни чайчета са прекрасна алтернатива, ако искаш да спреш да пиеш боклуци пълни със захарин и консерванти. Но ефектът е, че се чувстваш по-добре знаейки, че правиш нещо добро за себе си. А и винаги си имаш вкусна напитка, която можеш да пиеш колкото си поискаш (стига да е infusion). Но килограми се свалят с балансиран режим, само с чай не става.

Освен това, цената на това нещо е потресаваща! Не съдържа нищо чудотворно, ако искаш хубав чай, по-добре си купи от билкова аптека/магазин.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Не си давай парите за такива глупости. Напълно съм съгласна с Хаяши... за да отслабнеш, трябва да имаш балансиран хранителен режим и да спортуваш плюс пиенето на чай и много вода.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си