.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Първи автомобил

Здравейте, имам едно питане - как да накарам нашите да ми купят кола? Скоро имам рожден ден, на който навършвам 17 години и най-големия подарък за мен би могъл да бъде един автомобил. Аз съм много запален по колите, това уча, с това се занимавам по цял ден, миналото и по-миналото лято работех в автосервиз, но тази година съм почивка. Харесал съм си колата, само трябва някой да ми я купи! Колата е М3 E30. В края на месеца има събор точно за тези автомобили и ще ходя с нашите. Та идеята ми е ако евентуално се зарибят и да се съгласят да ми купят 30ката, но едва ли. Точно това "едва ли" ме притеснява. Бих могъл да разглобя и да сглобя автомобила сам без проблеми... ама кой да го разбере, просто това ще ми е живота на мене, с това ще се занимавам...

Мега фен Аватара на RapExotic
    За украса ли ще си я държиш или ще си поредния джигит на пътя?

По-добре започни да ги навиваш за 18тия си рожден ден. Звучи по-реалистично.

Ама си и скромен E30 M3

Силно се съмнявам да се навият, но както каза RapExotic може да опипаш почвата за 18-тия рожден ден. А междувременно другото лято например поработи пак, за да имаш спестени пари и да им кажеш, че би им помогнал с тях - колкото и малко да са, сигурно ще го оценят.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    За украса ли ще си я държиш или ще си поредния джигит на пътя?
    Ами ще стои в двора на баба и дядо, така си го представям аз. Иначе не, аз немога да издържа на напрежението,което ще ме тормози докато карам. Само мисълта,че може да ме спре полиция ще ме шашка.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    По-добре започни да ги навиваш за 18тия си рожден ден. Звучи по-реалистично
    Тогава ще е second chance!

Цитирай Първоначално написано от IKnowYou Виж мнението
    Силно се съмнявам да се навият, но както каза RapExotic може да опипаш почвата за 18-тия рожден ден. А междувременно другото лято например поработи пак, за да имаш спестени пари и да им кажеш, че би им помогнал с тях - колкото и малко да са, сигурно ще го оценят.
    Аз ще работя другото лято при всички положения и парите ще са за кола ако тази година не стане нищо.
    Все пак благодаря за отговорите, ще се радвам на още мнения.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    И да се сдобиеш с кола на 17 няма да имаш право да я караш. Изчакай до 18.

Цените на на оригиналните е30 м3 започват от 30 000 евро.Така ,че вашите трябва да са доста богати за да ти я купят.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си