.
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Threaded View

Супер фен Аватара на DoctorSatan666
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    иначе това си остава просто измислено клише.
    В случая, не съм и твърдял, че е нещо повече....
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Всъщност много интересни неща ни разкриваш за себе си.
    Сега ще ти разкрия и нещо по интересно, надявам се да ми помогнеш да го осмисля.

Преди няколко дена, сънувах много странен сън, от ония дето са толкова реални, че и като се събудиш, още се чувстваш странно. Сънувах, че съм в изоставен хотел. Странното беше, че и преди съм го сънувал, спомних си какво е чувството да съм там, и пак ми се случваха подобни неща. Този хотел, поне аз така си го обяснявам, е като олицетворение на идеята за ад - там беше пълно със "зло" - луди хора, канибали, убийци, разни същества ходят по стените, гонят те, абе пълен филм. Спомням си че след дълго гонене из коридорите, накрая влязох в една стая, пълна с демони или дяволи, не знам. Имаха бляскави, пронизващи погледи. Това, което ме изненада беше, че те бяха и хора в същото време - говореха помежду си, а аз ги слушах. За момент имах чувството, че все едно съм сред свои хора, думите им резонираха дълбоко в мен, все едно бяха някакви изкривени вариации на самия мен и слушах себе си. Тогава дойде най-страшния демон, може би дори Сатаната, не знам. И ме обхвана неописуем ужас, особенно след като застана пред мен, говореше ми и ме гледаше в очите с искрящо огнен поглед. Но тогава и аз го погледнах право в очите, и с всичката ярост, която е възможно да излезе от мен, изкрещях срещу него. И той ме остави на мира, дори приветства, все едно точно това е искал да предизвика в мен. И от там насетне си спомням само чувството за удовлетвореност и принадлежност, все едно бях намерил своето място, своята стая в хотела Ад....

Какво според теб означава този сън?
    Последно редактирано от DoctorSatan666 : 08-22-2014 на 13:33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си