- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нужда от съвет!
Здравейте,
Имам не толкова сериозен проблем свързан с моя личен живот. Имам си гадже от близо месец и наскоро се скарахме... Днес най-накрая скъсахме и се оказва, че съм център на внимание на още 2 момчета. И 2мата се познават доста добре и казват, че имат чувства към мен. Не съм сигурна какво да направя защото имат история от това да се бъзикат с мен... Не искам да си отворя сърцето за един от тях и да бъда съкрушена когато се окаже, че е било просто шега от тяхна страна. Аз съм на 16 и 2мата са по-големи от мен единият е на 17г. другият е на 18-19г. не са най-красивите, но имам чувството, че трябва да си намаля стандартите поради начина ми на живот. Прекарвам голяма част от времето си в гледането на Анимета и играенето на Лига. Опасявам се, че това е единственото нещо привлекателно в мен и е единствената причина момчетата да се занимават с загубенячка като мен. Също така ме е страх, че нещата с 1вото момче свършиха доста глупаво и може би още има шанс... Знам със сигурност, че другите 2ма са доста ревниви и ме е страх от последствията... Живеят доста далеч един от друг (единия е от Варна другия от София) буквално искам съвет какво да правя от тук? Кой да избера?
Последно редактирано от rali1998 : 08-21-2014 на 21:37
Искаш да се хванеш с някого, само защото те харесва? Не го прави, стани гадже с човек, когото ти харесваш също. И не започвай връзки от разстояние, в твоята възраст ще е още по-невъзможно да поддържате отношенията си.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Плюс това връзките от разстояние не винаги оцеляват. Особено, когато не единия е заминал, а направо си от друг град, връзката няма положени основи. Писане по фейсбук и дрънкане по скайп. Ей т'ва ще е. Няма смисъл. Накрая ще си само наранена. Съветвам те да не се занимаваш с глупости. Лигата и анимето са добре.
Успех.
Съветвам те да не правиш нищо. Вземи си малко почивка от драмите.
Не се обвинявай така, понеже няколко месеца по късно ще ни кажеш, че имаш проблем със самочувствието. А причините да те харесват може да са много, пък и независимо дали играеш или гледаш анимета, все пак са те харесали, като са те видели как изглеждаш външно, а после твоят характер.
+
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Много ви благодаря! Явно всичко това ще трябва да почака за сега ще се концентрирам върху учене и други детински неща~ очевдино е, че не съм готова за подобно нещо.
Ето първата адекватно развита и успешно завършена тема във форума, която съм виждал въобще. А аз съм тук от години.
Заключете я, за да не дойде някой и да сере на нея.