- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем при слагане на презерватив
Здравейте съфорумници. На 19 години съм и откакто водя полов живот винаги едно нещо ми е било чудно. Разпитвал съм и приятели и кой ли не. Та по темата:
Имам голяма вена върху пениса, когато тръгна да слагам презерватив и някак си той застава между главичката и останалата част, и не мога просто да плъзна надолу кондома както повечето хора. Даже по някой път се е стигало и до правенето на секс без презерватив. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем? 17см и доста дебелина, но ме съмнява да ми трябва по-голям хахах. При забелването вената се сгъва все едно и става един вид преграда, или много кожа се насъбира, нямам си абсолютно никаква идея защо или по-какъв начин се случва това. Та някакви идеи какво мога да направя, защото още съм млад и не искам след 9 месеца да ми кажат честито или да се разкарвам наляво надясно за венерически болести![]()
Братле, ти презерватив виждал ли си? Ама не са си го виждал, а да си го огледал, да си играл с него? Това нещо е толкова еластично, че мога да си вкарам двата юмрука в него.
И ако оная ти работа не може да влезе, то поздравления, господине, мисля, че сте световен рекордьор.
Абе брат да не го слагаш на обратно тоя презерватив та да не може да влезне![]()
![]()
![]()
Не само двата юмрука ми и главата можеш да си набуташ вътре с малко повече зор. Тея от 25 стотинки като бяхме лапета на по 12 13 сме ги надували и ставаха огромни ти 1 к*р не можеш да бутнеш вътре. Не знам дали на обратно го слагаш, ама ако го разтягаш предварително, то тогава няма как да ти влезне.
На 19 години си и неможеш да го слагаш? Това е притеснително ..