Здравейте! И аз като доста хора винаги се ровя из форумите ако имам някакъв проблем ,чиито отговор мога да окрия там ,но предпочитам само да чета без да пиша ,но в момента съм в такава безизходица,че реших най-накрая да пиша тук.
Та искам съвет относно косата ми или по скоро цветът и. Естественият цвят на косата ми не е много тъмен ,бих казала лешников.Боядисах се при фризьор в стил омбре преди 5 дни обаче резултата не ми харесва. Русото има ужасен жълт оттенък и не е преляло добре с естественият ми цвят. От месеци искам такава прическа и бях толкова въодушевена ,че най-накрая ще се боядисвам ,но уви.
Молбата ми е ако някой има същия проблем или просто е запознат , да ми каже дали този жълт оттенък се маха с измиванията (все пак от скоро съм боядисана) и дали като порастне косата омбрето стои по-естествено (така каза фризьорката ми). Или другата ми идея да махна цвета по някакъв начин ,пак да е русо ,но пепеляво русо или пък не точно русо ,а карамелено. И бих искала сама,защото дадох доста пари за тези процедури ( и може би напразно ) .
Не знам дали съм обяснила много добре ,надявам се да сте ме разбрали. Благодаря предварително!