Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
^да, де, ти си го мислиш и съм съгласен с всичко, което написа, ама се хващам на бас, че автора иска да джитка игри докато същевременно стриймва и ги записва на харда. Или поне едно от двете. И затова е вметнал и частта с видеообработката. Че Вегас или подобен софт ще си върви разумно добре на съвременна машинка е факт, но дали ОП ще обработва предварително заснето видео ? Може и аз малко ... де да знам ... цинично да подхождам, но предвид, че е ученик наистина не ми идва друго на ум, за което би могъл да има такива изисквания. Ако съм в грешка - извинявам се.
Затова и ми се струва по-удачно да си вземе стабилно десктоп PC и един таблет - хем по-евтино ше му излезе, хем на практика ще има и стабилна машина, и нещо, с което да си рови в нета докато е навън.

Не знам ... очевидни са предимствата на това да можеш да си вдигнеш машината и да я отнесеш някъде, но нещо отвътре ме човърка знаейки колко губя за тази екстра. Реално си пуснал сносни оферта - авторът сам да си преценява как ще процедира.

//споменах фотошоп и нотепад++ защото имам спомен, че се занимаваш с уеб дизайн и подобни и сигурно чат-пат отваряш афтър ифектс или флаш и в твоя случай приличен лаптоп е добър избор. Но за основно тежък върху машината софтуер наистина не виждам нииикакъв смисъл.
Не играя на лаптоп цъкам си на тела или на таблета.
Ще обработвам готово видео и то няма да е над 10мин.
Просто занимавка ще съм в училище с специалност компютри и за това ще си купувам лаптоп иначе таблета ми върши страхотна работа.