Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
хахахахаххаха само неук тъпунгер няма да е наясно, че всеки ноуд е математическа операция върху целия грид пиксели и дори най-елементарен гаус филтър изисква процесорно време и включва конволиране на матрици. Ти си вярвай иначе, че вдяваш нещо. Ама за 'спорта' отвори Нюк и нареди 15 трансформ или CC ноуда с различни стойности един след друг и гледай кво ти се случва с видеокартата и процесора. След т'ва смятай, че едно видео ще е поне 2000 кадъра и ела ми обясни как ползваш лаптоп за целта (то аз и затва го написах тоя коментар, ама нали ти е зорлем да се напраиш на много знаещ и пак да станеш за смях)

Неук тъпунгер.
Напиши NukeX на български, много ме забавлява измисления ти език.

Не си заслужава да си губя времето с олигофрен, който ползва Nuke за неща, които стават с всеки аматьорски видео едитор, дори Paint върши работа.
http://www.youtube.com/watch?v=3Koy-7iTKCY ако някой вземе да помисли, че Transforms е нещо многото сложно,
а CC-colorcorection е ясно, че го има във всеки софт за видео едит.
Тия 2000 фрейма да не са снимане на геймплей, защото всеки имидж да е с по 5-10 канала и ще ги вкараш през гъза си, което предполага лесно влизане, а след това няма да ти се иска да излязат.
Кухата ти тиква си няма понятие как са написани инструкциите в Nuke, ще ползваш видеокарта за CC и transforms само в някоя твоя фантазия.
Достатъчно време ти четох глупостите, признавам те за майстор в писане на измишльотини, но нямам нерви да споря с някъв тотален амтьор.
Направи си услуга и не споменавай пред никой работещ с Nuke, за какво точно го ползваш, ще ти се подиграват, а и ще му загубиш времето също както направи с моето.