.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    simeonov1999
    Guest

Unhappy Как да целуна момиче :(

Така от няколко дни ходя в една приятелка и само се прегръщаме а аз искам да се целунем , но тя иска с език а аз немога и затова моля ви се дайте ми съвет как да я целуна ?

Ти верно ли си 99 и не знаеш как да се целуваш ... http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%BC%D0%B5 <---- има си темичка за това. На 15 години да ходиш у тях да се прегръщате, до ся трябваше да си я боцнал между краченцата.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Никой не може да ти даде точно обяснение на това как става. Просто опитай, ще ти дойде от вътре начина.

Супер фен Аватара на thebigsmile
    С устни. За по-напреднали може и с език.
    I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...

Мега фен Аватара на draid
    Ама вие се уговаряте как да се целувате ли ? Има една приказка "Ако ставаше с гледане, кучето щеше да е най-добрият касапин"

След малко чакам тема "как да пръдна"
    То идва от вътре пробвай

Babyys
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от simeonov1999 Виж мнението
    Така от няколко дни ходя в една приятелка и само се прегръщаме а аз искам да се целунем , но тя иска с език а аз немога и затова моля ви се дайте ми съвет как да я целуна ?
    Слушай ,аз съм момиче и съм на 14 тази година ми беше първата целувка и аз се вайках как какво що ,а то стана съвсем случайно,едно момче ме изпращашв и започна да ме закача след което ме спря приближи се към мен и запомнахме не мога точно да ти обясня ако видиш ,че тя ти пуска език ,пусни и ти,мн е яко след което я прегърни ,предлагам ти първата целувка да е по бавна Късмет пиши дали се е получило

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Първо един олд скуул съвет: Не се засилвай, че да не се контузите (зъби, носове, устни и прочие) За самата целувка: Представи си следното - "Сега или никога", ами ако не я целунеш, ако винаги отлагаш всичко ще стои на едно място. Няма нищо притеснително. Чувствата са взаимни (Y) . Мисли през цялото време колко искаш да я целунеш както и тя теб, мисли за това какво изпускаш, ако не го направиш. Никой не очаква от теб да си професионалист. Вярно, че не винаги се получава от първия път, но кой е казал, че това ще е първия ви и последен опит? Действай плавно и влагай чувствата си! Едва ли ще сгрешиш

Цитирай Първоначално написано от juj4elinka Виж мнението
    Първо един олд скуул съвет: Не се засилвай, че да не се контузите (зъби, носове, устни и прочие) За самата целувка: Представи си следното - "Сега или никога", ами ако не я целунеш, ако винаги отлагаш всичко ще стои на едно място. Няма нищо притеснително. Чувствата са взаимни (Y) . Мисли през цялото време колко искаш да я целунеш както и тя теб, мисли за това какво изпускаш, ако не го направиш. Никой не очаква от теб да си професионалист. Вярно, че не винаги се получава от първия път, но кой е казал, че това ще е първия ви и последен опит? Действай плавно и влагай чувствата си! Едва ли ще сгрешиш
    подкрепям с 2 ръце

Повече от фен Аватара на d-r.Zob
    Абе вие какво - питате се: "може ли да ме целунеш с език" и ти отговаряш: "не знам как". Е това ще ме убие...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си