- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да целуна момиче :(
Така от няколко дни ходя в една приятелка и само се прегръщаме а аз искам да се целунем , но тя иска с език а аз немога и затова моля ви се дайте ми съвет как да я целуна ?![]()
![]()
Ти верно ли си 99 и не знаеш как да се целуваш ... http://www.teenproblem.net/forum/sho...B0%D0%BC%D0%B5 <---- има си темичка за това. На 15 години да ходиш у тях да се прегръщате, до ся трябваше да си я боцнал между краченцата.
Никой не може да ти даде точно обяснение на това как става. Просто опитай, ще ти дойде от вътре начина.
С устни. За по-напреднали може и с език.
I won't lie anymore you're the one who's loving my soul you belong to me and all you're love we can't die so easy ...
Ама вие се уговаряте как да се целувате ли ? Има една приказка "Ако ставаше с гледане, кучето щеше да е най-добрият касапин"
След малко чакам тема "как да пръдна"
То идва от вътре пробвай
Слушай ,аз съм момиче и съм на 14 тази година ми беше първата целувка и аз се вайках как какво що ,а то стана съвсем случайно,едно момче ме изпращашв и започна да ме закача след което ме спря приближи се към мен и запомнахме не мога точно да ти обясня ако видиш ,че тя ти пуска език ,пусни и ти,мн е яко след което я прегърни ,предлагам ти първата целувка да е по бавнаКъсмет пиши дали се е получило
![]()
Първо един олд скуул съвет: Не се засилвай, че да не се контузите (зъби, носове, устни и прочие)За самата целувка: Представи си следното - "Сега или никога", ами ако не я целунеш, ако винаги отлагаш всичко ще стои на едно място. Няма нищо притеснително. Чувствата са взаимни (Y) . Мисли през цялото време колко искаш да я целунеш както и тя теб, мисли за това какво изпускаш, ако не го направиш. Никой не очаква от теб да си професионалист. Вярно, че не винаги се получава от първия път, но кой е казал, че това ще е първия ви и последен опит? Действай плавно и влагай чувствата си! Едва ли ще сгрешиш
![]()
Абе вие какво - питате се: "може ли да ме целунеш с език" и ти отговаряш: "не знам как". Е това ще ме убие...