.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Нов компютър - интернет

Здравейте, досега имам два лаптопа, но вече имам и настолен компютър. Свързах му един рутер, с уиндоус ХР е, но не мога да разбера как да видя безжичната ми мрежа, за да се кънектна към нея и да ползвам мрежата и на настолния компютър. Какво трябва да нарпавя?

кажете де хакерчетааааа

Повече от фен Аватара на OMGOMG
    Ако е много стар компютъра може и да не можеш

Цитирай Първоначално написано от OMGOMG Виж мнението
    Ако е много стар компютъра може и да не можеш
    Компа е мощен, досега е работил с този рутер именно по този начин и е ползвана безжична мрежа, но не знам дали проблема е, че има настройки от стария нет, който е ползван досега, защото ми излиза само старата мрежа, но не знам как да си избера моята мрежа. Искам да напиша паролата, да се свържа и да ги разкъртя на кънтъра.

м-м-м-м-м-м-м-м-м-мм-м-м-м-мм-м-м-м-мм-м-м-м-мм-м-м-м-мм-м-м-м-мм-м-м-м-мм-м-м-м-мм-м-м-м-мм-м-м-м-мм-м-м-м-мм-м-м-м-мм-м-м-м-мм-м-м-м-м монстър кииииил

ех маи ще трябва да ес регистирам в някой форум с хакери

Ако искаш със компютъра да се кънектнеш към рутера ти е необходимо устройство (забравих как се казва). То е със USB Пъхаш го в компа и се връзваш. Ако нямаш това устройство ти е необходим кабел.

Цитирай Първоначално написано от SimsonS50 Виж мнението
    Ако искаш със компютъра да се кънектнеш към рутера ти е необходимо устройство (забравих как се казва). То е със USB Пъхаш го в компа и се връзваш. Ако нямаш това устройство ти е необходим кабел.
    да, колега рутера е към компа с кабел

k9drfm4
    Guest
    The hottest sexy Halloween costumes for 2014 from WholesaleLingerieX.com. we ship from our warehouse.Wholesale Sexy Costumes, Low Price Sexy Halloween Costumes From China Top Suppliers.
    Wholesale sexiest womens costumes
    Wholesale sexiest costume
    Wholesale sexiest costumes for women

От десктопа с десен клавиш на мишкатa избираш Local Area Connection после избираш в прозорчето properties след това избираш от изброените internet protokol TCP/IP в отворения прозорец цъкваш на двете чавки автоматично да си вземе адреса и си готов стига да си с нереално IP ТОВА ВАЖИ АКО СИ С КАБЕЛ ДО КОМПА УСПЕХ
    Последно редактирано от Naasko : 08-27-2014 на 15:11

Пич, ако в действителност е рутер, то трябва компа ти да се закача автоматично (ако това, което Naasko е написал, си го направил), ако не се закача, значи трябва да си закачиш компа с кабел към рутера, от който ти идва Wi-Fi. И освен това, ако компа е мощен му махай XP (което от 8 април тази година вече не се подържа и все повече програми и игри не работят на него) и му сложи 7-мица. Ако иска компа да се закача без кабел директно към Wi-Fi си копуваш USB Wireless Adapter, ръгаш го в някой от USB портовете на компа, инсталираш му драйвърите и си ти. Един такъв адаптер струва от 10-15 лева нагоре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си