.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Question Ice Bucket Challenge

Здравейте. Не знам дали тук е мястото за тази тема, но все пак ще я публикувам.
    Пиша относно "Ice Bucket Challenge", гледам доста хора качват клипове как се поливат с ледена вода и се запитах защо го правят ? Не намерих отговор в интернет, за това реших да пиша тук.
    Дано някой от вас ми помогне. Благодаря !

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    По принцип идеята е свързана с това да се привлече внимание към амиотрофичната латерална склероза и да се правят дарения, които да помогнат за намиране на лечение. Някой те номинира и имаш 24 часа да приемеш предизвикателството или откажеш и да дариш сума след което номинираш други трима.

Мега фен Аватара на xoxi

Charlie Sheen, дами и господа.

Кампанията започва от известните, които искат да привлекат внимание, като поливат себе си с кофа лед и вода и предизвикват още трима да направят същото и дарят пари за изследване на АЛС. Но за съжаление някои от връстниците ми не разбират идеята.

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Целта е да се привлече внимание към кампанията за събиране на пари за болните и използват знаменитостите за това. Идеята е добра, но... feel_me19 показа перфектно истината...

Идеята на самото поливане с ледена вода е, че за няколко секунди усещаш парализата, която засегнатите от АЛС изпитват.Факт е, че малцина се поливат с наистина ледена вода.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си