- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Форумна любов
Просто ми се прииска да възкликна:
Колко е хубаво и колко е мило да го има форума!
Тъкмо помислих, че има нова форумна двойка, пък то... :/
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
споделена е тази любов!))
наскоро си дадох сметка, че макар никога да не съм общувала активно форумно, в момента някои от най-близките ми и любими хора са бивши/настоящи негови юзъри:Д (че и мистъри:Д:Д:Д)
//заради това, дори лайнарските изцепки, без които някак си не може(ше), изглеждат пренебрежителни.
изобщо, любов да има!
пп: искам да използвам форума в спектакъл. дано остане жив до... тогава.;Д
блаб, нали и аз ще участвам?
голяма актриса съм!!!!!!!!! :д
бях превъзбудена, докато пишех
мразя да допускам грешки ;/
Форума е една пумийна яма в момента, ама хайде да не ви развалям любовта и романтиката.
Галакси е в няк'ва серия обаче:Д
или взима нещо лятно-приятно:Д:Д:Д
Хмм, аз очаквах няква двойка, тва-онова... Викам ще ходя на сватба.
аз лично забелязвам флуид4ета между Deadlock и оня смотаняк алрис
Блаб, хай файв! :Д
Изумително е, че в интернет (форум) можеш да чувстваш хората реални и да създаваш отношения с тях. Не е нещо ново, но не спира да ме изумява! По същия начин се чувствам всеки път, когато летя със самолет - просто АХ!
Да ти кажа, вече не се учудвам от тва. В момента имаш интернет и покритие на мобилния навсякъде и реално можеш да си комуникираш с хора на гъза на географията. При наличието на някакви общи теми проблема да се разберете и създадете каквито и да е отношения, е никакъв.
аз прочетох Deadlock
sigurno si go redaktirala
не може да съм сбъркал
аз не бъркам
освен.. както и да е