- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Форумна любов
Преди години бях много активна, след това преустанових писането и само четях с интерес, има толкова умни, готиномислещи и интересни хора тук, вдъхновили са ме за много неща и пак започнах да пиша. Не допусках, обаче че има толкова форумни двойки, излиза че знам само за 1/3![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Мда, в неправилна категория ни сложихте :д
Той ми е повече от брат, слагам го наравно с майка ми и сестра ми. Бих го описала като онзи вътрешен глас, с когото общуваме постоянно, част от мен.
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Радо И Сиси
Вальо и Ина
Илия и Албена
и мноо още![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Коя пък е Албена?
Галакси, ти имала ли си гадже от форума? ;Р
за да ти отговоря, трябва да получа нещо в замяна, а ти на нищичко не си ми отг ;/
добре
някой ще каже ли никовете на тез, дето анархипот посочи
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Шадоу и Сисистрейндж май бяха Радо и Сиси. Илия ще да е Темплара, а Албена е уеднесдей-нещо-си-там май. Ина е Пантерката, а Вальо е там нейния пич, който вече не му помня ника, щото почти не се засякохме.
Shadow и SisiStrange; Umri и Пантерката; Илия и Албена?
бтв, трябва ни форум за пораснали тийнпроблемковци, да си вдигнем таваните и летвите ;д
Темплара от седмица-две не съм го засичала май, тука си е.