- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Форумна любов
^ То при нас е от месеци...![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
О, не, не ходя с момче от форума, ако така е прозвучало. Мислех да си изразя симпатиите към някои мадами и изобщо персонажи тук, ама всъщност имам по-добър начин, хаха.
Последно редактирано от paradosou : 08-26-2014 на 08:49
Така и така е тема за спамене....дай и аз да се отчета.
Търся голямата любов.Задължително от град София и абсолютно задължително от женски пол!
Останалото на лично.![]()
102, ти така ли ме обичаш бе ?
Първоначално написано от antifashionshit
Каква любов в този форум напоследък, да не повярваш чак..
Да, все още се държим ние.
Сетих се и за marilyn и нейния приятел,чийто ник не знам.Те са от доста време заедно.
Последно редактирано от pifiella : 08-29-2014 на 10:46
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
влюбена съм в боряна, андрей, габи и джесика и не мога да спра да мисля за мига, в който ги видях срещу себе си![]()
ако някой се инт
това са Ewok, 4u6kazelena, Jaune и LambOfGod
Ех, възникнаха ми спомени колко бях привързана към един съфорумник и колко го ревнувах, ама аз далеч, той далеч... пусто му разтояние беше. И малко по детски всичко.
Е, той още вярва, че съдбата ще ни сблъска един ден, а аз още съм любопитна наистина ли ще се случи)
Не съм сигурна дали говоря за любов, ама ще си поговоря с него ахаххах (Ако го прочетеш преди да ти пиша, пиши ми ти :р)
Първоначално написано от antifashionshit
Егати и седянката се е получила тука
Иначе някой го подкараха хептем през просото.Анархи даже и с лични имена го подкара.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Е имената които казах всеки стар потребител ги знае. Няма смисъл от никове..![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Ами очевидно не ги знаеха. Пък и може да има хора дето да не искат толкова да се раздухва.
То и аз знам истории,но няма да тръгна да ги раздухвам поради причината,че ми е гласувано доверие щом съответните хора не са го споделили .![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ма те нито пантерата и нейния човек, нито Сиси и Радо, нито Албена и темплара са се крили...
Ами добре тогава.
Аз знам и една друга краткотрайна форумна двойка,но няма да я кажа ПЪК
Я кажи тогава ти защо така усърдно криеш връзката си с антракса. Уж гаджета пък уж не?![]()
Не крия нищо. :д Антракса ми е на 200 километра, и да искам, няма как да бъда с него. Той ми е аверче за бира, плаж и разходки като сме си на гости в градовете. Всичко във фороня си е жива ебавка помежду ни.
Пък и никой не ти казва „сакън, изпей си майчиното мляко“, щото реално на никой от нас не му пука кой кога е бил във връзка с някого от тук и за колко време. И аз знам за стари връзки, ма то минало-заминало. За кво да го говоря?