От няколко седмици живея с приятелката си.Заедно сме от 9 месеца тя е уникално момиче,красиво,умно ,не съм срещал такава до сега.Обичам я,искам да бъда с нея,но почти не я виждам.Най-сериозната ми връзка е била 4-5 месеца,не съм от мъжете,които имат сериозни връзки,но всичките ми приятели по точно най-близките ми приятели са сериозно обвързани имат връзки,живеят с приятелите и приятелките си.Реших,че е време и аз да стана сериозен,запознах се с това момиче в един бар и нали знаете,как вианги има в даден бар някое момиче, което е зашеметително,красиво и секси,това беше тя,заговорих я и ето 9 месеца сме заедно.Бяхме на море за 1 месец заедно,сега е на стаж в една болница,работи почти постоянно нощни смени,семейството ми има компания за внос и износ и транспорт,работя там като ръководител на транспортните услуги,работя от 9 до 6 всеки ден,след това съм свободен,а приятелката ми постоянно е в болницата.Не я виждам,тя се прибирам към 6-7 сутринта..когато аз ставам за работа,закусваме зеадно и това е всичко.Не съм си представял,че живота ми може да е такъв.Чувствам се пораснал,а не съм такъв,не излизам вече толкова,не ходя по партита,дискотеки,живота ми стой на едно място.Прибирам се от работа,къпя се,вечерям,играя на PS понякога излизам с момчетата за бира.Това е всичко,разбирам че тя има цел,мечти и е добра в това което прави,а аз нямам мечти,не съм се замислял да правя нещо по различно от това което работя в момента,дипломирах се с икономика,магистратурата ми ще бъде свързана със същото.Но ми е странно и трудно,та аз си изтрих фейсбука дори,зарадни нея защото от 1000 човека 90% са момичета,аз имам бивши или момичета с които просто спя и сме приятели,излизах с тях забавлявах се постоянно,всяка вечер,а сега съм този мъж,който чака приятелката си от нощна смяна,лежи в леглото си с лаптопа и се оплаква пред дузина непознати,за това че е имал различни очаквания от връзките,любовта и бъдещето си.Та въпроса ми е ,това ли е всичко?