.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Тема: Изневяра.

anonymous708973
    Guest
    За едно искрено приятелство не е необходимо да не те намира за привлекателна. Само това ще кажа.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Защо по дяволите трябва да се спрителявам с момче с мисълта че той ще мисли как да легне с мен .Аз лично вярвам в чистото и искрено приятелство между двата пола .Пък нека съм наивна
    Принципно и аз го вярвам, когато двама хора са зрели и си уточняват отношенията. Аз имам такова истинско приятелство. Но то не е казано, че той постоянно го мисли, просто по принцип един мъж притежава хормони, които не му позволяват да е сексуално безразличен към една красива жена. И ние някакси жените гледаме да си затваряме очите, за да не развалим приятелството, ама в един момент ако избие и се чувстваме виновни, защото наивно вярваме, че той също може да си е затворил очите... и друго.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Винаги може да има истинско приятелство и ни мисля, че това кой кочко е красив има нещо общо.Ти ако цениш човека за това, което ти предлага като личност няма да искаш да си легнеш с него.Имам едно такова приятелство и съм убедена, че както и да изглеждам, той никога не би си легнал с мен.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ахаааа.
    ЕЙ, как обичам нагли хора, дето си мислят, че всичко знаят. Начи, при теб всичко е окей, твоите приятелства са истински, ама моите не... тва, извинявай, на каква база го твърдиш?

Уотевър. Мен това не ме притеснява, отдавна съм спряла да го гледам като фактор, отдавна не ми е черно-бяла картинката, но не ми се хаби да обяснявам.
    Просто знам как мислят мъжете, явно ти не го знаеш или не искаш да го разбереш. Хайде сложи си сега ръка на сърцето и кажи, че никой твой приятел не би си легнал с теб ако му се предложиш пък тогава ме обиждай (:

Естествено, че едно момиче като предложи директно на момчето да спи с нея 90 % от "приятелите" ще се съгласят, обаче става дума за истинско приятелство, когато чувстваш момчето като свой брат, а ти си му по-близка и от сестра.В такъв случай каквото и да става, двамата никога дори няма и да си помислят за секс...

Мега фен Аватара на draid
    ^Въпроса е колко често се срещат такива приятелства ? 1 на 1000 ? 1 на 10 000 ? 1 на inf ?

По-често отколкото си мислиш.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от JullieeK Виж мнението
    Ти ако цениш човека за това, което ти предлага като личност няма да искаш да си легнеш с него.
    Направо ме боли да ти гледам напъните за разсъждения.
    По твоята логика не трябва да си лягам с приятеля си.

Дрейд, не ме разбра.
    "За едно искрено приятелство не е необходимо да не те намира за привлекателна. Само това ще кажа. "
    Явно ще трябва да го смеля - не съм казала, че би ми отказал, а че аз няма да изглупея дотам, че да го поискам. А това, че не би ми отказал (да се обърне внимание на условното наклонение), по никакъв начин не прави приятелството ни по-малко истинско. Говоря за най-добрия ми приятел, който ме познава по-добре от всеки друг, знае всичко за мен и буквално знае как протича мисълта ми. Мога да му кажа всякакви подробности за всякакви сфери от живота си, той - също. Знаем си всички кирливи ризи, всички дълбоки страхове и т.н.
    Просто се смея на идеята, че в едно истинско приятелство трябва едва ли не да съм потресена от идеята/възможността, че най-добрият ми приятел евентуално... в хипотетична ситуация... ако, ако, ако *двеста условия* би спал с мен. Ами, биг дийл. Момиче съм, имам претенции да съм умна и чаровна. Това, че съм най-добрата му приятелка и че на сестра си не споделя толкова колкото на мен, някак не прави автоматично деколтето/дупето ми по-малко привлекателни.
    Не сме от тези най-добри приятели, дето си лежат по скутовете и се преобличат един пред друг с мотива, че "оооо, ние сме най-добри приятели, напълно е нормално".

И мен ме боли да гледам колко ограничено мислиш.Ако си беше направила труда да помислиш малко щеше да разбереш, че говоря за истинско приятелство с момче, а не за момче, с което ходиш.Ама не, колко по-лесно е да наливаш, отколкото до седнеш да мислиш....

anonymous708973
    Guest
    Хаха, аз идеално видях за какво говориш, но няма никаква логика да разграничаваш нещата.

Не съм аз тая с ограниченото мислене в стил "ама нееее, как, ние с най-добрия ми приятел сме безполови, щото толкова се ценим един друг".

Мдам, намери кой да наричаш ограничена....Както и да е, поднових се регистрацията в сайта да помагам на хората, от коментарите ти виждам, че ти си тук да обиждаш.Мисля, че тава говори повече от красноречиво кой е ограничения.
    Отново дори не се опита да вкараш малко логика, но нищо, ще се научиш някой ден :*

anonymous708973
    Guest
    Като направиш 17 000 мнения и си прочела толкова простотии колкото и аз, тогава ни сравнявай.
    На всички стари потребители ни е паднал прагът на търпимост, което е напълно нормално.

Направила съм ги мила, това, че съм с нова регистрация нищо не означава, а и сякаш това кой колко мнения има е от значение....Невърмайнд, ти си знаеш най-добре за себе си, но един съвет-когато не познаваш някой не говори дали е ограничен, излагаш себе си само, че съдиш хората без каквито е да било сведения за тях.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си