- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра.
За едно искрено приятелство не е необходимо да не те намира за привлекателна. Само това ще кажа.
Принципно и аз го вярвам, когато двама хора са зрели и си уточняват отношенията. Аз имам такова истинско приятелство. Но то не е казано, че той постоянно го мисли, просто по принцип един мъж притежава хормони, които не му позволяват да е сексуално безразличен към една красива жена. И ние някакси жените гледаме да си затваряме очите, за да не развалим приятелството, ама в един момент ако избие и се чувстваме виновни, защото наивно вярваме, че той също може да си е затворил очите... и друго.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Винаги може да има истинско приятелство и ни мисля, че това кой кочко е красив има нещо общо.Ти ако цениш човека за това, което ти предлага като личност няма да искаш да си легнеш с него.Имам едно такова приятелство и съм убедена, че както и да изглеждам, той никога не би си легнал с мен.
Естествено, че едно момиче като предложи директно на момчето да спи с нея 90 % от "приятелите" ще се съгласят, обаче става дума за истинско приятелство, когато чувстваш момчето като свой брат, а ти си му по-близка и от сестра.В такъв случай каквото и да става, двамата никога дори няма и да си помислят за секс...
^Въпроса е колко често се срещат такива приятелства ? 1 на 1000 ? 1 на 10 000 ? 1 на inf ?
Направо ме боли да ти гледам напъните за разсъждения.
По твоята логика не трябва да си лягам с приятеля си.
Дрейд, не ме разбра.
"За едно искрено приятелство не е необходимо да не те намира за привлекателна. Само това ще кажа. "
Явно ще трябва да го смеля - не съм казала, че би ми отказал, а че аз няма да изглупея дотам, че да го поискам. А това, че не би ми отказал (да се обърне внимание на условното наклонение), по никакъв начин не прави приятелството ни по-малко истинско. Говоря за най-добрия ми приятел, който ме познава по-добре от всеки друг, знае всичко за мен и буквално знае как протича мисълта ми. Мога да му кажа всякакви подробности за всякакви сфери от живота си, той - също. Знаем си всички кирливи ризи, всички дълбоки страхове и т.н.
Просто се смея на идеята, че в едно истинско приятелство трябва едва ли не да съм потресена от идеята/възможността, че най-добрият ми приятел евентуално... в хипотетична ситуация... ако, ако, ако *двеста условия* би спал с мен. Ами, биг дийл. Момиче съм, имам претенции да съм умна и чаровна. Това, че съм най-добрата му приятелка и че на сестра си не споделя толкова колкото на мен, някак не прави автоматично деколтето/дупето ми по-малко привлекателни.
Не сме от тези най-добри приятели, дето си лежат по скутовете и се преобличат един пред друг с мотива, че "оооо, ние сме най-добри приятели, напълно е нормално".![]()
И мен ме боли да гледам колко ограничено мислиш.Ако си беше направила труда да помислиш малко щеше да разбереш, че говоря за истинско приятелство с момче, а не за момче, с което ходиш.Ама не, колко по-лесно е да наливаш, отколкото до седнеш да мислиш....
Хаха, аз идеално видях за какво говориш, но няма никаква логика да разграничаваш нещата.
Не съм аз тая с ограниченото мислене в стил "ама нееее, как, ние с най-добрия ми приятел сме безполови, щото толкова се ценим един друг".
Мдам, намери кой да наричаш ограничена....Както и да е, поднових се регистрацията в сайта да помагам на хората, от коментарите ти виждам, че ти си тук да обиждаш.Мисля, че тава говори повече от красноречиво кой е ограничения.
Отново дори не се опита да вкараш малко логика, но нищо, ще се научиш някой ден :*
Като направиш 17 000 мнения и си прочела толкова простотии колкото и аз, тогава ни сравнявай.
На всички стари потребители ни е паднал прагът на търпимост, което е напълно нормално.
Направила съм ги мила, това, че съм с нова регистрация нищо не означава, а и сякаш това кой колко мнения има е от значение....Невърмайнд, ти си знаеш най-добре за себе си, но един съвет-когато не познаваш някой не говори дали е ограничен, излагаш себе си само, че съдиш хората без каквито е да било сведения за тях.