Имам глупавия навик да се привързвам към някой много бързо, а след това се чувствам ужасно. От седмица се привързах към едно момче на около 20 (аз съм на 15). Попринцип сии харесвам някой по-голям от мен с по 5-6 годинки. Виждам го всеки ден, приятеля му е от моя блок ии се събират пред блока. А въпросния живее в блока до нас. Когато идва често ме поглежда, заглежда не знам как да се изразя правилно.. :д А приятеля му харесва моята най-добра приятелка. И искам просто по някакъв начин да станем по-близки и да започнем да се събираме... Въпреки, че мен адски ме е срам да го заговоря първа, но ако чакам той да ме заговори просто ще си остана с чакането. Моля ви дайте ми някакъв съветт как да му направя впечатление, за да ме заговори по някакъв начин??
Ако искаш нещо, не чакай то само да дойде...Направи нещо по въпроса, само с чакане и надежди не става.Нищо не губиш от това да направиш първата крачка, заговори момчето и виж какво ще излезне, дори и да се окаже, че няма симпатии към теб, поне ще знаеш, че си рискувала, отколкото да стоиш и да си чудиш какво е можело да стане