- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Телефон, с когото да свалям момчета?
Здравейте,след 3 седмици имам рожден ден и ставам на 12.Родителите ми ще ми купят нов скъп телефон,понеже имат възможност.Той ще е или Самсунг Галакси С5 или Айфон 5.
Моля да не пишете коментари чрез които ми предлагате друг телефон.Разбирам достатачно от телефони,за да направя избор.
Но се чудя кой телефон е по добър за сваляне на момчета?Мерси предварително!![]()
Е тва вече е оригинално .
ПС. Ако не си трол и наистина си тъпо лапе ... те момчетата дървят пишки на телефони .... Та ти си на 12 и 60 годишен педофил няма да те погледне , избии си филма.
Понякога се чудя как изобщо ти ги ражда главата?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Е, за к'во? Не ми го побира главата, за какво ти е такъв телефон на 12?! И то ''да сваляш момчета с него'' ? Надявам се си трол,де. Не сте оригинални вече. Смешни сте...в жалкия смисъл.
Тъй като телефона е неодушевен предмет, дори когато относителното местоимение, заместващо го в подчиненото изречение, не е подлог, се използва ''който''.
айде пак хейта.....
Дори да си със старите Нокии, ако нямаш нищо в главата никое момче няма да те погледне.И къде ти е логиката в "телефон, с който да свалям момчета" не мога да разбера...
Вземи си айфон - така визията ти на глупава разглезена пикла ще бъде завършена.
Една тухла четворка си земи, ще ги привличаш безотказно.![]()
Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
някъв който да има интернет
се пак как иначе да ги свалиш
Нокия 3310 е най-добрия за сваляне на момчета. Мяташ и е свален на земята![]()
>>DjBelev<<
Ето къде било разковничето ... Аз от 5+ години си ползвам един Ериксон като втори телефон и не съм страдала от липса на мъжко вниманиеСега, когато най-после взех телефон с две карти го махнах - явно ще се къса с гаджето *rofl*
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
айде, стига
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last