.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Boris0va
    Guest

Днешната младеж!

Помня когато парти означаваше весело сабиране,сандвичи и сок и песни,не сабрание на курви и наркомани.
    Помня когато връстниците ми спаха у тях си,не в полицията.
    Помня когато момчетата бяха мъже,не момичета.
    Помня когато (е не помня де) имаше казарма и те излизаха мъже и бранеха родината,сега са гейове.
    Помня когато за да си готин не трябваше да спиш по пейките с кокайн в кръвта.
    Помня когато хората правеха секс на 15,не на 11.
    Това поколение за нищо не става......малко са децата като мен за жалост.Какво мислите вие?

на колко години си?

Boris0va
    Guest
    След три седмици ставам на 12.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Чакай, чакай, много се изхвърли.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на fanton1
    оставам с впечетлението че или лъжеш за годините си или си доста умна за да разбереш тези работи на тази възраст искам да ми кажеш кое от двете е

Boris0va
    Guest
    Доста умна.

Град
    Варна
    Мила, искам само да ми кажеш как стигна до 3 - тият извод от твоето писание?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Авторке, това, което си написала е вярно (в общи линии), но да си на 11 и сама да си го видяла (проумяла) не ми се вярва....

Boris0va
    Guest
    Наистина ли искаш да ти се обеснявам?

Boris0va
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от guwap1017 Виж мнението
    Авторке, това, което си написала е вярно (в общи линии), но да си на 11 и сама да си го видяла (проумяла) не ми се вярва....
    Видяла съм какво ли,не от живота.....

Град
    Варна
    О да, интересно ми е. ))))))))))))

Boris0va
    Guest
    ))))))))) маи и ти си от онези момченца с тънинки гласченца а?

интересно ми как така реши че повечето момчета не стават за нищо и че станали много лигави или просто виждаш 4-5 такива и решаваш че всички са така

Boris0va
    Guest
    не не е така

винаги можеш да си извадиш прибързано мнение за някого а аз го правя с всичко с който общувам така че не мисли че всички момчета са станали разглезени или гейове и т.н. винаги има изключения само трябва да ги намериш такива който не са

Сигурна ли си, че не си трол? Или че някой родител не ти е говорил по тази тема?

Ако си на 11, ок, значи нищо не помниш. Аз съм на 20, на 11 бях преди 8 -9 години. Не са много, но познавам и по-възрастни поколения, които могат да опишат потресаващи спомени от детството си. Всичко започва от 90-те години и прехода. Системата рухва, правила няма, глупацие и диванетата никой не ги спира, децата започват израстват в лоша среда без контрол. Пак, политика, нали, но не се чудете, че в някои страни хората са по-дисциплинирани.
    Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 08-23-2014 на 19:42

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Какъв вие проблема със днешната младеж ? Същите, като родителите ви сте !

#troll
    Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 08-23-2014 на 19:43
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Boris0va Виж мнението
    Помня когато за да си готин не трябваше да спиш по пейките с кокайн в кръвта.
    Той скъп, ве, домашен метамфетамин най-добре.

Ти избираш с кого да излизаш. Съжалявам, че си избрала такъв тип хора.

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Ама скъпо дете не ги приемай нещата толкова присърце. Измет в обществото винаги е имало, има и ще има. Пубера винаги е удрял някои в грешна посока. Някои ще си израстнат глупостта и ще станат зрели хора, други ще продължат да вярват, че това е техния живот. Това съм го наблюдавала и сред своите връстници. Вярвам, че си видяла и научила доста, защото не си единствената, която е съзряла рано, но не са и много такива. Признавам си, че се засмях като четях на всеки ред "помня", but nvm. Тези въпросните, за които ти пишеш, колкото и да не ти се вярва са единици. Човек е склонен да помни по-лесно лошото отколкото хубавото. Бъди себе си, ако можеш да помагаш на хора тръгнали в грешна посока - направи го, но само, ако е това, което искаш. : )

Мега фен Аватара на RapExotic
    И аз помня далечната за теб 2002 година. Помня, че тогава вече имаше наркомани, малки курвета, развратни партита с малолетни, педераси и други. Виж, 90те беше по-различно, но тогава ти не си била родена. Значи нищо не помниш.

Цитирай Първоначално написано от Boris0va Виж мнението
    Помня когато парти означаваше весело сабиране,сандвичи и сок и песни,не сабрание на курви и наркомани.
    Помня когато връстниците ми спаха у тях си,не в полицията.
    5ти клас, а вече връстниците ти спят в полицията - малко вероятно.. Виж какво, много си малка още, за да твърдиш, че си видяла какво ли не от живота, така че недей да се изхвърляш толкова много че си умна и незнам си още какво. Имаш още толкова много да преживееш и осъзнаеш, че ти е бедна фантазията. Затова ходи пред блока да си играеш и да имаш детство, а не да правиш някакви спекулации(ако знаеш какво значи спекулация) за неща, от който си нямаш и понятие. Peace

На 11 пише за днешната младеж смешно е ...

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Само наркомани, брат.

Супер фен Аватара на leadyflame
    Въйй, ами сега, какво ли ще прави перфектния малчуган в свят с наркомани, убийци и психично болни!?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си