- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Днешната младеж!
Помня когато парти означаваше весело сабиране,сандвичи и сок и песни,не сабрание на курви и наркомани.
Помня когато връстниците ми спаха у тях си,не в полицията.
Помня когато момчетата бяха мъже,не момичета.
Помня когато (е не помня де) имаше казарма и те излизаха мъже и бранеха родината,сега са гейове.
Помня когато за да си готин не трябваше да спиш по пейките с кокайн в кръвта.
Помня когато хората правеха секс на 15,не на 11.
Това поколение за нищо не става......малко са децата като мен за жалост.Какво мислите вие?![]()
на колко години си?
След три седмици ставам на 12.![]()
Чакай, чакай, много се изхвърли.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
оставам с впечетлението че или лъжеш за годините си или си доста умна за да разбереш тези работи на тази възраст искам да ми кажеш кое от двете е
Доста умна.![]()
Мила, искам само да ми кажеш как стигна до 3 - тият извод от твоето писание?![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Авторке, това, което си написала е вярно (в общи линии), но да си на 11 и сама да си го видяла (проумяла) не ми се вярва....
Наистина ли искаш да ти се обеснявам?![]()
О да, интересно ми е.))))))))))))
))))))))) маи и ти си от онези момченца с тънинки гласченца а?
интересно ми как така реши че повечето момчета не стават за нищо и че станали много лигави или просто виждаш 4-5 такива и решаваш че всички са така
не не е така![]()
![]()
винаги можеш да си извадиш прибързано мнение за някого а аз го правя с всичко с който общувам така че не мисли че всички момчета са станали разглезени или гейове и т.н. винаги има изключения само трябва да ги намериш такива който не са
Сигурна ли си, че не си трол? Или че някой родител не ти е говорил по тази тема?
Ако си на 11, ок, значи нищо не помниш. Аз съм на 20, на 11 бях преди 8 -9 години. Не са много, но познавам и по-възрастни поколения, които могат да опишат потресаващи спомени от детството си. Всичко започва от 90-те години и прехода. Системата рухва, правила няма, глупацие и диванетата никой не ги спира, децата започват израстват в лоша среда без контрол. Пак, политика, нали, но не се чудете, че в някои страни хората са по-дисциплинирани.
Последно редактирано от golemiq_korab_minava : 08-23-2014 на 19:42
Какъв вие проблема със днешната младеж ? Същите, като родителите ви сте !
#troll
Последно редактирано от SHPAIdURmeN : 08-23-2014 на 19:43
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Ти избираш с кого да излизаш. Съжалявам, че си избрала такъв тип хора.
Ама скъпо дете не ги приемай нещата толкова присърце. Измет в обществото винаги е имало, има и ще има. Пубера винаги е удрял някои в грешна посока. Някои ще си израстнат глупостта и ще станат зрели хора, други ще продължат да вярват, че това е техния живот. Това съм го наблюдавала и сред своите връстници. Вярвам, че си видяла и научила доста, защото не си единствената, която е съзряла рано, но не са и много такива. Признавам си, че се засмях като четях на всеки ред "помня", but nvm. Тези въпросните, за които ти пишеш, колкото и да не ти се вярва са единици. Човек е склонен да помни по-лесно лошото отколкото хубавото. Бъди себе си, ако можеш да помагаш на хора тръгнали в грешна посока - направи го, но само, ако е това, което искаш.: )
И аз помня далечната за теб 2002 година. Помня, че тогава вече имаше наркомани, малки курвета, развратни партита с малолетни, педераси и други. Виж, 90те беше по-различно, но тогава ти не си била родена. Значи нищо не помниш.
5ти клас, а вече връстниците ти спят в полицията - малко вероятно.. Виж какво, много си малка още, за да твърдиш, че си видяла какво ли не от живота, така че недей да се изхвърляш толкова много че си умна и незнам си още какво. Имаш още толкова много да преживееш и осъзнаеш, че ти е бедна фантазията. Затова ходи пред блока да си играеш и да имаш детство, а не да правиш някакви спекулации(ако знаеш какво значи спекулация) за неща, от който си нямаш и понятие. Peace![]()
Въйй, ами сега, какво ли ще прави перфектния малчуган в свят с наркомани, убийци и психично болни!?