Абе, к'ви наркомани.. дочула е нещо от някой по-възрастен и веднага се прави на „Доста умна“. На 11 още не може да си обуе гащите правилно, ама иначе разбирачка. Пфф.. В тази тема са писали хора, много по големи от мен, а от теб да не говорим, и не ми е в правото да ти говоря както бих ти говорил лице в лице, затова ще си замълча, а не като теб да се правя на някой, а в същото време да изглеждам смешно в очите на някой с по - голям житейски опит както си ти в очите на всички в темата.
авторката е написала че е на 12.
и е написала, че е видяла какво ли не от живота.
Извод: Авторката вече е правила секс, спала е по пейките в борисовата с кокаин в кръвта, спала е в районното и е организатор на масови купони и главен дистрибутор на наркотици в България.
Еми, че как, те на 12 вече са готови и родители да бъдат, тя нашата много нещо е видяла. Вече сигурно се е отегчила от живота, направо вече се чудя как не си е срязала вените, за да си отиде от този недостоен за нея свят. Пикла с пикла, още не и е дошло сигурно ама иначе какво ли не е видяла, тцтцтц ..
Написала си тази тема, за да кажеш "Вижте ме! Аз съм едно от малкото изключения сред цялата тази напаст!", истината обаче е, че не си. Ти си просто едно малко момиченце, чуло нещо от възрастните, което сега повторя като папагал и си е наумило, че е нещо повече от останалите си връстници. Имаш се за "света вода ненапита" и си въобразяваш, че си цвете сред бурени.
Ауу, на 11 си, а вече си видяла какво ли не! Така ли? И какво имаш предвид под "какво ли не"? И знаеш, че и ти си част от "днешната младеж", нали?
А от къде помниш, че на 15 са правили секс, при условие, че на теб ти трябват няколко годинки отгоре, за да достигнеш тази възраст? И въобще от къде помниш почти всички други неща, които си изредила, след като по времето на някои от тях не си била и родена?
И между другото, сто процента е имало паплач и преди, просто към днешна дата тя се е развила +намират се големи разбирачи, като теб, които да насочат фокуса точно там.
Това което виждаш сега , хората наричат последствия от 90-те ...
Още не мога да приема факта , че 11-годишни деца "спят в полицията"
Сбирките с пуканки "Зайо Байо" и лимонада всеки е имал , когато е бил на твоята възраст.
Другото странно е , че говориш за мъже , пък си само на 11 г.? Това за бащите ли се отнася ... или ?
И какъв "секс" те тормози на тази възраст? Не е нормално на 11г. но на 15 е , така ли да го разбирам ... или новото поколение вече има възрастова граница , за тези неща ?
Не искам и да си представям в какъв град живееш ти , щом виждаш такива неща.
Смятам обаче , че е твърде рано да правиш заключения от такъв тип , след като имаш толкова малко съзнателен живот.Още повече , след като си част от тази "днешна младеж".
Като си толкова огорчена и различна , направи нещо да промениш нещата , а не да търсиш хвалебствия по форумите !
Последно редактирано от smileforme91 : 09-02-2014 на 08:43