.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Babyys
    Guest

Нямам цици :((А съм на 14 имам ли проблем??

Здравйте на 14 съм и съм плоска като дъска сички мой връстници имат дори и по малки от мен ,защо нямам като гледам мама ,бабите ми те са доста надарени

Според това, което си писала за майка ти и бабите ти, да не станеш на 18-19 и да почнеш да се оплакваш, че ти тежат само?
    Това, че на 14 нямаш цици, не означава нищо. Не се притеснявай.

Това е последното нещо което трябва да те тревожи на тая възраст..
    TEMPUS FUGIT

Мега фен Аватара на baby_baby
    Оф на 14 се има време ти тепърва се развиваш

Супер фен Аватара на paradosou
    Както вече казаха, сигурно ще се развиеш още. Дори след време все пак да не видиш голяма промяна, светът няма да свърши. Тялото е само част от теб. Грижи се за него, по възможност тренирай, увличай се по суетата ако щеш... Само не забравяй, че не си парче месо; някои може би ще пишат, че едва ли не трябва да компенсираш, ако останеш каквато си, обаче аз пък мисля, че така е пресилено. Не концентрирай всичко около физическото, ами си развивай характера и всичко ще е наред.
    Последно редактирано от paradosou : 08-24-2014 на 13:25

Цитирай Първоначално написано от Babyys Виж мнението
    Здравйте на 14 съм и съм плоска като дъска сички мой връстници имат дори и по малки от мен ,защо нямам като гледам мама ,бабите ми те са доста надарени
    И аз на 14 нямах, спокойно. На някой момичета до 18-годишнина не им растат, и после БУМ - рязка смяна на размера сутиен. Щом майка ти и баба ти имат, значи и ти ще имаш. Тепърва тялото ти ще се развива. Не го мисли толкова. А и когато ти пораснат гърдите, ще видиш колко е кофти да тичаш с тях. Така че им се радвай сега.

Замисляла ли си се, че приятелките ти може и те да нямат или ако имат да са съвсем малки. В днешно време има сутиени с подплънки и други подобни неща служещи за измама. Ако не си ги видяла голи не бъди сигурна, че са много надарени.

За гърдите ще ти пораснат щом от рода имат цици. Ако не пораснат някъде към 20 можеш да си сложиш силикон и да се кефиш. В силикона няма лошо. Единственото което е лошо че е скъп.

Пий боза.

а в дупето как си? ако и там си плоска сичко е ОК, но ако имаш голем гъз, е време да почнеш да търкаш и циците си с тоалетна хартия, та дано станат кат гъзъ ти
    бой, йебанье и чалга

Мега фен Аватара на draid
    Растежа на човек не свършва на 14, тогава се активизира и продължава поне до 18-20.

Мега фен Аватара на Rabalka
    Ем споко аз сам на 16 и мойте цици хич ги няма ма не ми дреми

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Аз съм на 19 и немам цици, ама не се оплквам!

12ggg1
    Guest
    Ае отивай на магистралата бе там никой няма ти гледа циците!

Авторке, аз имах цици на 14, но честно ти казвам хич не ми трябваха! Защото се занимавах повече с игри със съучениците, играехме на народна топка и тичахме из училищния двор. За тия неща бюст не ти е необходим.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Тялото е само част от теб.
    смех

^
    много удобно да го извадиш от контекст ;р

Мега фен Аватара на 102
    какво е контекст

контекст е когато 102 се опитва на шега да изкара, че съм несериозница и обяснявам как момчетата са безполови

Мега фен Аватара на 102
    моля
    не е ли кон машинописец
    моляя

Всичко е наред и аз съм момиче на 14 и нося чашка A80 ,но не ми пука те ще порастнат,пък ако искаш да изглеждат по-големи слагай малко по-прилепнали блузи и забрави за широките пък и ще ти кажа малко трикче което баба ми каза - всяка вечер преди лягане отдели 30-40 мин в масаж (масажирай ги има ефект,аз за 2 месеца си ги увеличих с един размер иначе бях наистина като дъска

Steve.md_baby
    Guest
    Успокой се авторке има време, ще пораснат

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Авторке, аз имах цици на 14, но честно ти казвам хич не ми трябваха! Защото се занимавах повече с игри със съучениците, играехме на народна топка и тичахме из училищния двор. За тия неща бюст не ти е необходим.
    Авторката да го прочете това нещо още веднъж. И после още 5 пъти.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от burpp Виж мнението
    Аз съм на 19 и немам цици, ама не се оплквам!
    Аз живея в 16-ти апартамент и нямам цици.

Да имаш гърди на 14 е от изключително значение, така че има за какво да се тревожиш. Как иначе момчетата ще те щипкат по дупенцето и ще те натиска, за да те обарват, като няма къде да хванах?! Зле си тръгнала, мойто момиче!

Ако трябва да съм сериозна ще кажа, че именно сега започва твоето развитие и имаш още време. Но дори и в бъдеще да не си чак толкова надарена, това не е повод за срам - всъщност много хора (мъже и жени), вкл. и аз, предпочитат малки и стегнати гърди пред големи и увиснали.

Цитирай Първоначално написано от linoleum Виж мнението
    а в дупето как си? ако и там си плоска сичко е ОК, но ако имаш голем гъз, е време да почнеш да търкаш и циците си с тоалетна хартия, та дано станат кат гъзъ ти
    ХАХАХХАХАХАХ,ЕВАЛА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си