.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Hybrid View

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    мда Т'ва е фр-то с многото храна
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Т'ва е метод за чистене на подкожните мазнини майче. След тренировка тялото ти е претоварено и се предполага, че си използвал/а по-голямата част от въглехидратите в тялото ти, но както знаеш "ремонта" на мускулните влакна започва веднага в резултат се използва подкожната мазнина като енергия и буквално градиш мускулна маса за сметка на подкожни мазнини. Ако ядеш обаче, процеса се обръща. Хапнеш ли въглехидрати, което е неизбежно вместо да гориш подкожни мазнини започваш да трупаш такива, защото тялото ти отделните /мускулни групи/ са под огромно напрежение и стрес.
    Ако искаш нисък процент подкожни мазнини / без да се налага да правиш безкрайно уморително и безполезно каридо всеки ден/ просто не яж след трен и си прави нормално кардио..
    Meh. Бая гадно ми се струва да не ям след трен. И аз уж си мисля, че няма да ми се яде веднага след като свърша, но докато се прибера и съм изгладняла. Поне някакви протеинови щейкове може ли да си пия?

Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    мда Т'ва е фр-то с многото храна
    А теб кога ще те видим?

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Meh. Бая гадно ми се струва да не ям след трен. И аз уж си мисля, че няма да ми се яде веднага след като свърша, но докато се прибера и съм изгладняла. Поне някакви протеинови щейкове може ли да си пия?
    Може, но пак трябва минимум 30 минути / поне /

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    А теб кога ще те видим?
    Скоро
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си