Изневерих на приятелят си и се чувствам ужасно,не съм такова момиче,случи се за първи и последен път,скарах се ужасно много с приятелят ми,защото той ми каза,че най-добрият ми приятел е влюбен в мен,а аз му казах че това е глупост и че не мога да понасям вече ревността му.Той и най-добрият ми приятел не се разбират,едва си говорят само заради мен и то само "Здравей. -Здрасти" това е всичко и той не спира да казва,как най-добрият ми приятел ме обича и се опитва да ни раздели.Аз му се резвиках и си тръгнах от тях,отидох при най-добрият ми приятел,да му кажа,че трябва да говори с него,да му обясни,че няма нищо между нас.Той започна да се смее и предложи да пийнем по нещо да се успокоя,защото бях много ядосана,първо пихме коктейли,после пихме текила и пяхме,танцувахме и се събудих сутринта гола в леглото му,а той спеше до мен.Аз си тръгнах и сега нямам идея какво да направя.Нямам идея как да постъпя,той не ме обича,аз не го обичам ние сме приятели,познаваме се,знаем всичко един за друг,знам всичките момичета с които спи,той постъпва зле с момичетата,той е "мъжка курва" аз го наричам така,спи с всяка красива жена,лъже ги,омайва ги,кара ги да се влюбват в него,а след това ги оставя,но аз го познавам по различе начин,като момчето с което мога да говоря по цяла нощ,да се смея,той е умен и прекрасен,просто не е намерил момичето,което ще го опознае,но това не означава,че е влюбен в мен,беше грешка,аз бях ядосана и наранена,бях пила доста аколкох и най-добрият ми красив и много много секси приятел беше до мен,направихме грешка и сега не знам какво да правя.Трябва ли да кажа на приятелят ми или не,не знам..кое е правилно и кое не.