.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

wut
    Guest

Червена коса- проблем

Здравейте! Преди 4 дни се боядисах в червено. Eстествения цвят на косата ми е светло кафяв. След като се боядисах, цвета отгоре и отпред се получи много ярък, както исках, но отдолу ми стана тъмно кафяво. Може ли да ми дадете съвети как мога да поправя това?
    П.С. Благодаря предварително!
    Последно редактирано от wut : 08-24-2014 на 20:08

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Колко време стоя с боята ?

wut
    Guest
    30 минути.

Боядисвала ли си се преди това? И изсветли ли си косата преди да я боядисаш с червеното?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

wut
    Guest
    Не съм се боядисвала, преди около преди 1 месец бях използвала къна, но цвета падна. И не се изсветлих, защото косата ми е много гъста, но косъма ми е тънък и доколкото ми казаха може да ми се изтощи много косата. Може ли да ми изравни цветът, ако повторя отново боядисването след няколко седмици?
    Последно редактирано от wut : 08-24-2014 на 23:21

Най-вероятно каната не ти е паднала равномерно и затова така се е получило. Сега ще ти е супер трудно да изравниш цвета.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

wut
    Guest
    Къната ми беше паднала напълно, но и преди къната, както и след, косата ми имаше различни нюанси- не знам защо но винаги е била така. Има ли някакъв начин по който мога да изравня цвета и той да е само червен? Трябва ли да отнема цвета по някакъв начин и какъв е той?
    Последно редактирано от wut : 08-25-2014 на 07:34

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Според мен е от топлината. При корените главата ти топли боята и така по-лесно хваща. Като си правех кичури ги увивах с фолио, но не знам дали е удачно при цялостно боядисване,

wut
    Guest
    Моля Ви кажете ми дали трябва да отнема цвета по някакъв начин или да си известля косата?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си