- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Червена коса- проблем
Здравейте! Преди 4 дни се боядисах в червено. Eстествения цвят на косата ми е светло кафяв. След като се боядисах, цвета отгоре и отпред се получи много ярък, както исках, но отдолу ми стана тъмно кафяво. Може ли да ми дадете съвети как мога да поправя това?
П.С. Благодаря предварително!
Последно редактирано от wut : 08-24-2014 на 20:08
30 минути.
Боядисвала ли си се преди това? И изсветли ли си косата преди да я боядисаш с червеното?
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Не съм се боядисвала, преди около преди 1 месец бях използвала къна, но цвета падна. И не се изсветлих, защото косата ми е много гъста, но косъма ми е тънък и доколкото ми казаха може да ми се изтощи много косата. Може ли да ми изравни цветът, ако повторя отново боядисването след няколко седмици?
Последно редактирано от wut : 08-24-2014 на 23:21
Най-вероятно каната не ти е паднала равномерно и затова така се е получило. Сега ще ти е супер трудно да изравниш цвета.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Къната ми беше паднала напълно, но и преди къната, както и след, косата ми имаше различни нюанси- не знам защо но винаги е била така. Има ли някакъв начин по който мога да изравня цвета и той да е само червен? Трябва ли да отнема цвета по някакъв начин и какъв е той?
Последно редактирано от wut : 08-25-2014 на 07:34
Според мен е от топлината. При корените главата ти топли боята и така по-лесно хваща. Като си правех кичури ги увивах с фолио, но не знам дали е удачно при цялостно боядисване,
Моля Ви кажете ми дали трябва да отнема цвета по някакъв начин или да си известля косата?