.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    sunnnnnn
    Guest

Не е нормално ?

Здравейте. Преди 3 дни правихме секс с приятеля ми (бях девствена), кръв имаше, но знам че е съвсем нормално. Притеснението ми е, че оттогава продължава да ми тече кръв. Първите дни по много малко, но днес (трети ден) значително повече, нормално ли е това или... ? ( цикълът ми трябва да дойде чак на 3ти другия месец, знам че е нормално да се премести от секса, но не вярвам кръвта да е от това,толкова дни напред ? ). Благодаря предварително на тези, които ще коментират по темата, защото наистина се притеснявам .

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Ми, нормално е. При мен беше сигурно 5-6 дни, после тъкмо спря и то взе, че ми дойде. Забавен месец беше.
    Всеки организъм реагира различно, но то е вид рана. Нормално е да кърви, особено, ако си имала по-еластичен химен и/или ако партньорът ти е бил по-груб. Ако те боли или започваш да се притесняваш - върви на гинеколог, да не се е получил кръвоизлив, въпреки че надали нещата са чак толкова сериозни, щеше да се усетиш, ако е кръвоизлив.

А може и да ти е дошло. Не са редки случаите малко след първия път цикълът ти да се размести и да ти дойде на различна от отбелязаната в календарчето дата.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Може да ти е дошло просто след първия път малко се размества

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си