Преди всичко трябваше да напишеш на колко си но това няма няма значение тъй като не мога да напиша нищо с което да ти променя начина на мислене или пък да те накарам да не се самоубиваш. И аз съм мислел за самоубийство и съм търсел съвети но никакви съвети не помагат. Човека който дава съвети трябва да се постави на твое място и чак тогава трябва да ти дава съвет. Ти го обичаш и някой тук може да ти каже забрави го или не се занимавай с такива боклуци като него. Но тези хора дават съвети без да знаят как се чувстваш, те ти казват да го забравиш но не знаят колко е трудно. Все пак, ето какво мисля. Не е трябвало да се запознаваш с него а трябваше здраво да работиш по външния си и така само да си мръднеш пръста и ще имаш всеки който пожелаеш. Такива като него са от типа женкари... за тях момичетата са като предмети. Но също има и момичета за които момчетата са като предмети и те ги манипулират по начина по които този изрод е манипулирал теб. В живота всичко си има цена това е истината, и или ти ще ги мачкаш, или те ще мачкат теб. Това го разбрах когато вече беше късно.
Последно редактирано от FemaleEyes : 08-26-2014 на 07:19