.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Hybrid View

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FIxXxeR Виж мнението
    Борисова градина, на алеята в средата и горе на паметника (късно през нощта)
    Заимов на костенурката (късно през нощта)
    Последния 204 (същата вечер преди заимов)
    Покрива на блока ми (късно през нощта) 24 етажа ама бях на 19 тогава
    "Витошка" "Солунска" ЕПИЧНО. Бяхме се напили доста. Пушехме по цигара и тя както бях прав до пейката на която беше седнала, просто ми го извади и почна да ми духа. Дремеше ми точно за 1 секунда таксиджиите почнаха да викат и ръкопляскат... Тя беше с пола. Накарах я да стане и я оправих на задна на пейката. Поизтрезнях де малко след като си тръгнахме, дойде патрулка (явно извикана) но вече бяхме се отдалечили. За този случай с тогавашната ми дори и не сме говорили остана си като ебати търпката (цялата работа беше неделя срещу понеделник, лято, около 4:00-4:30)
    Анален секс в компютърен клуб... май на 22 бях. Трябваше да си принтирам един тон неща. Тя беше с пола и вика дай да седна в теб... смига ми такава дръпна си полата и седна така че да ме покрие. Свали ми ципа а аз го извадих. После стана леко и се намести. ЗАКЛЕВАМ СЕ абсолютно случайно се измести на задника и...Ние си правехме анален но като десерт, не като салата и точно викам "ОП ЧАКАЙ" тя само натисна повече и ми се усмихна. После ебати масажа със задник.... Така не можах да свърша де, после се дооправихме. Важна обаче е идеята
    Имам още ама няма да ви отегчавам ако не съм го направил вече
    айде дай и другите

заключени в багажника на кола, решиха да ни направят номер и така и стана....
    Баш на пясъка на плажа. Арестуваха ни и ни държаха 24 часа + акт за 40лв
    Backstage на Rammstein на Sonysphere, една мацка от staff-a, половината ден ми се губи....
    Гробище (за малко да забравя това) от луд метализъм решихме да се праиме на важни (смятай на 17) ама беше супер тъпо...
    В един наргиле бар свирка....не помня името на бара
    Покрива на НДК ама посред бял ден. Много е тръпка през деня да ви кажа
    Влака София- Бургас в кенефа разбира се. Некъв тип ми налетя на бой като излязохме че щял да се напикае. Свалиха го от влака.... в такава държава живеем

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от FIxXxeR Виж мнението

Влака София- Бургас в кенефа разбира се.
    мръсно
    мръсно
    мнооого мръсно

Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    мръсно
    мръсно
    мнооого мръсно
    ДОРИ НЯМА ДА СПОРЯ Поне беше 1ва класа и смрадта беше по-малко нерърпима

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове