.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Не сме правили секс от 3 месеца

Все е изморен. Не му се прави секс никога. Може би около три месеца не сме правили секс. Постоянно се самозадоволявам. Какво да направя за да правим секс?

Мии изненадай го с някои по-секси гащички и сутиен.. или пък му кажи нещо от сорта на ' гладна съм,дай ми да си хапна от твоята наденичка' хахаха. Има много начини да го възбудиш,но според мен т'ва са само оправдания и пича има друга .. станала си му скучна в леглото
    I'll never be alone 'couse you are in my soul .. <3

Навлязъл е в хомосексуална фаза,мойте съболезнования.

Поговори с него, така ще е по-добре според мен.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Сигурно има проблем с ерекцията и не иска да се изложи пред теб. На колко е, да не е някой чичак?

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Сигурно има проблем с ерекцията и не иска да се изложи пред теб. На колко е, да не е някой чичак?
    Не е сподялял да има проблем с ерекцията. На 30 години е. Млад е.

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Има просто хора които не са сексуални ... Но ако не сте го правили изобщо - то поговорете имах подобен проблем но обратно - тя просто няма нужда от секс ... На 2 седмици веднъж - си е ок за нея така че поговори с него и се разберете

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от sladkabebova Виж мнението
    ' гладна съм,дай ми да си хапна от твоята наденичка'
    aphaphapha
    i nadenichkata mu she izchezneee

Мега фен Аватара на baby_baby
    Най-добре да поговориш с него

изневерява ти момчето :Д хахха
    Oh but until then I got you
    Baby I got you
    Until you're used to my face
    And my mystery fades
    I got you

Сигурно спи с друга.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на draid
    Ако си на 20, а той е на 30 почти сигурно си е намерил някоя друга, ама като все летите в облаците с батковци трошете си главите.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Сигурно спи с друга.
    И аз съм на това мнение. Ако можеш докопай се до телефона му, фейсбука и тн. поне да знаеш това ли е, или не.
    Ако не е, явно просто е от несексуалните хора.

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Всъщност, не можем да гадаем, затова най-добре си поговорете двамата.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    Ако можеш докопай се до телефона му, фейсбука и тн.
    И после като пусне тема за угризенията на съвестта от това, че му е навлязла в личното пространство ще и обяснявате колко долна постъпка е извършила и как не заслужава пича, с който е.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    И после като пусне тема за угризенията на съвестта от това, че му е навлязла в личното пространство ще и обяснявате колко долна постъпка е извършила и как не заслужава пича, с който е.
    Тя си преценява дали си струва или не.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Една приятелка ми се оплакваше, че тогавашния ѝ приятел не искал да прави секс с нея. Понеже момчето го познавам и варианта за изневяра беше абсолютно изключен. Обаче момчето работеше и тъкмо беше сменил работата си, опитваше се да си изгради някаква стабилна почва под краката на новата работа и просто не му беше чак толкова в главата да прави секс. А и тя, като я питах как се опитва да го възбуди, отговора беше "питам го дали му се прави секс", което е безумно тъпо. Като искаш да те чука, трябва да бъдеш страстна и ти да го "почваш" него, не да очакваш той да почне теб.

Еми вариантите са няколко.
    Или работи/учи много и наситина е изморен.
    Или ти изневерява.
    Или е пристрастен към мастурбирането и няма желание за секс.

Мега фен Аватара на trabi_bs
    Или някой чука него

И тва е възможно, ама от поста си личи че са правили секс...някога...пък гейовете обикновено си личат от рано, макар че вуйчо имал една клиента (счетоводител) на която мъжа на 40+ години с две деца станал...

Мега фен Аватара на trabi_bs
    А дали пича не е депресиран от живота, и да няаа желание за нищо.

Цитирай Първоначално написано от miss* Виж мнението
    Все е изморен. Не му се прави секс никога. Може би около три месеца не сме правили секс. Постоянно се самозадоволявам. Какво да направя за да правим секс?
    аз ще ти реша проблема пи6и на ли4на

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Поговорете си.
    Ако някога сте го правили, може сега да има някакъв проблем и да не му е до секс. Естествено, остава си варианта да ти изневерява. Така, че ние тук само можем да гадаем.

Повече от фен Аватара на analgin
    Както ти казаха в горните коментари най-добре поговорете директно, не намирам за нещо стряскащо или убиващо желанието за секс да го попиташ каква е причината за въздържанието му и че имаш нужди и не се чувстваш добре от тази липсата, ако има някакъв проблем с ерекцията - доктори и медикаменти има достатъчно. Не му рови нито във фб, нито в телефона, нито където и да е, много е гадно и отблъскващо да му се бъркаш в личното пространство. Не даваш много информация за отношенията и типът на връзката ви (отворена, затворена), ако имате голяма възрастова разлика е възможно да си е намерил друга, но това са само предположения. Може да се скъсва от работа или да има проблеми и да преуморен, изнервен, притеснен и какво ли не още и това да се отразява на сексуалното му желание.Преди да си правиш заключения, поговори открито с човека.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си