Борисова градина, на алеята в средата и горе на паметника (късно през нощта)
Заимов на костенурката (късно през нощта)
Последния 204 (същата вечер преди заимов)
Покрива на блока ми (късно през нощта) 24 етажа ама бях на 19 тогава
"Витошка" "Солунска" ЕПИЧНО. Бяхме се напили доста. Пушехме по цигара и тя както бях прав до пейката на която беше седнала, просто ми го извади и почна да ми духа. Дремеше ми точно за 1 секунда таксиджиите почнаха да викат и ръкопляскат... Тя беше с пола. Накарах я да стане и я оправих на задна на пейката. Поизтрезнях де малко след като си тръгнахме, дойде патрулка (явно извикана) но вече бяхме се отдалечили. За този случай с тогавашната ми дори и не сме говорили остана си като ебати търпката (цялата работа беше неделя срещу понеделник, лято, около 4:00-4:30)
Анален секс в компютърен клуб... май на 22 бях. Трябваше да си принтирам един тон неща. Тя беше с пола и вика дай да седна в теб... смига ми такава дръпна си полата и седна така че да ме покрие. Свали ми ципа а аз го извадих. После стана леко и се намести. ЗАКЛЕВАМ СЕ абсолютно случайно се измести на задника и...Ние си правехме анален но като десерт, не като салата и точно викам "ОП ЧАКАЙ" тя само натисна повече и ми се усмихна. После ебати масажа със задник.... Така не можах да свърша де, после се дооправихме. Важна обаче е идеята
Имам още ама няма да ви отегчавам ако не съм го направил вече