.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Unhappy Развален/Бавен Интернет/Компютър ?

Здравейте значи проблемът ми е следният Интернетът ми е СУПЕР бавен а Преди не беше Така значи като свалям 1 Филм ми показва че свалям с 1.5Килобаита изваждам кабела и пак го вкарвам вдига се на 2МБ и после пак и все така става Пробвах Всичко CCleanup с антивирусна и Сам С директен Кабел Съседат ми е с същия интернет и няма такъв проблем за 1 нощ ми се беше оправил напълно но пак се прееба Имам и Супер Висог Пинг но имам интернет а супер бавен както казах изведнъж става 1кб след 10минути 2Мб после след 1минута пак 2,3Кб незнам от къде идва проблема може да е от кутията където се свързва нета а може да е от компа четох всички теми за бавен интернет но нищо не става
    Всичко Пробвах и НИЩО

ето параметри на Лаптопа (Преди Интернета не беше така)

System:
    Microsoft Windows XP
    Proffesional
    Version 2002
    service Pack 3

Computer
    Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU
    T5850 @ 2.16Ghz
    2.16 Ghz,2,00 GB of Ram

Speed Test:Result
    Download Speed : 4.20Mbps

Upload Speed : 2.15 Mbps

Вижте Тук http://prikachi.com/images/642/7561642k.jpg
    Последно редактирано от z0mb1e : 08-25-2014 на 17:17

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Еми човек просто питай техниците

Мега фен
    имаш ли пуснат активен торент клиент?

програмите от този род могат да правят скоростта на нета бавна, защото смучат до MB/s и натоварват процесора, затова ако имаш такава активна програма, или и ограничи скоростта на сваляне и качване, или я спри - провери си task manager-а дали някакви програми/процеси не товарят процесора твърде много

споделяш ли интернет връзката с друг(и)?

ако има и друг(примерно член на твоето семейство), който ползва същата интернет връзка, тогава е възможно да се окаже, че той/тя тегли големи количества дейта, било то с торент клиент или друго, и така при теб (да) бави, разбери дали има такова нещо, и ако се окаже така, тогава се разбери с другите как да не си бавите нета един на друг

с рутер ли си?

ако си с такова устройство, което има безжична връзка, и ако безжичната връзка не е добре защитена от неоторизиран достъп, има вероятност един или повече на брой съседи да са ти станали (така да се каже) потребители т.е. да се логват към твоя рутер и така да ти смучат от трансфера, ако има такова нещо, тогава трябва да се постави добра парола на безжичната връзка на рутера

има и вероятност лан драйвера или лан настройките да не са наред
    Последно редактирано от npp : 08-26-2014 на 08:51

Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    имаш ли пуснат активен торент клиент?

програмите от този род могат да правят скоростта на нета бавна, защото смучат до MB/s и натоварват процесора, затова ако имаш такава активна програма, или и ограничи скоростта на сваляне и качване, или я спри - провери си task manager-а дали някакви програми/процеси не товарят процесора твърде много

споделяш ли интернет връзката с друг(и)?

ако има и друг(примерно член на твоето семейство), който ползва същата интернет връзка, тогава е възможно да се окаже, че той/тя тегли големи количества дейта, било то с торент клиент или друго, и така при теб (да) бави, разбери дали има такова нещо, и ако се окаже така, тогава се разбери с другите как да не си бавите нета един на друг

с рутер ли си?

ако си с такова устройство, което има безжична връзка, и ако безжичната връзка не е добре защитена от неоторизиран достъп, има вероятност един или повече на брой съседи да са ти станали (така да се каже) потребители т.е. да се логват към твоя рутер и така да ти смучат от трансфера, ако има такова нещо, тогава трябва да се постави добра парола на безжичната връзка на рутера

има и вероятност лан драйвера или лан настройките да не са наред
    Не нямам пуснат торент само аз сам ползвам нета нямам рутер с кабел ми е + Вечерта след 12 ми писва пускам CCleanup и антивирусната и поне ПИНГА ми спада и то значително МНОГО искам най-вече да си оправя пинга тъй като съм Геймър
    но и интернета разбира се то е ТВърде бавен а на съседа Не е :X

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Добре пич, всеки би врътнал един телефон до доставчика със същия въпрос?!

има опасност да си наблъскал компа с вируси

Цитирай Първоначално написано от Death Gun Виж мнението
    има опасност да си наблъскал компа с вируси
    Сканирам всеки ден я Malware-bytes нямам вируси

Супер фен Аватара на JDeel
    При пълна мъгла ползвам това: http://technet.microsoft.com/en-us/s.../bb896645.aspx Казва ми коя програма какво точно прави из машината.

Особено на XP възможностите за проблем са много, никой не може да ти каже какъв точно е проблема и как точно да го решиш, трябва си инспекция. Най-бързо обаче става с преинстал. Аз бих препоръчал и нова машина. И никаква антивирусна

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си