.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Супер фен Аватара на fanton1

не мога да я разбера

здравейте
    така запознах се с едно момиче в една игра съвсем случайно и даде ми скайпа си и започнахме да си пишем (колкото може да се каже че си пишем де ) ама както и да е станахме приятели поне от мойта гледна точка все пак аз имам един голям проблем привързвам се към някой прекалено много и когато спре контакт с мен го приемам тежко и така да се върна на нея говорим си, опознаваме се съвсем нормално но от няколко дни нито ми пише нито внимание ми обръща все едно спрях да съществувам за нея беше ми казала че иска да се запознаем на живо и че иска да разбере какъв човек съм в действителност защото аз съм много сложен ...
    не я разбирам в един момент не може да спрем да си пишем и после не ми отговаря по 1-2 седмици
    какво трябва да значи това ? не съм казал или направил нещи гледам да се държа възможно най-мило с нея но пак .... не знам искам просто някой да ми каже на какво може да се дължи това нейно държание

Фен Аватара на juj4elinka
    Град
    Бургас
    Ако имате физическата възможност да се срещнете, предложи 'и. Все пак е изявила желание да се запознаете лице в лице. Така може би ще разбереш причината за отношението 'и спрямо теб последните дни.

Супер фен Аватара на fanton1
    само дето ще можем да се срешнем към края на септември ,но все пак тя е от Видин а аз от София а до тогава ?

Мега фен Аватара на RapExotic
    До тогава не се филмирай, защото не можеш да си сигурен, че не си пишеш с някоя горила .

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Еми значи при тва положение Let the peace be with you.. наистина за момента ти остава само да я изчакваш търпеливо, недей я обсебвай с постоянно търсене, че ще е голяма грешка

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    До тогава не се филмирай, защото не можеш да си сигурен, че не си пишеш с някоя горила .
    Даже може и да е от мъжки род горилата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си